A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76171 Miles Morales páncélozott robotja

Pókember robotja és minifigurája

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Miles Morales páncélozott robotja
SKU 76171
EAN 5702016912760
Darabok 125
Sorozat LEGO Spider-Man
LEGO ár 3 790 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76171 Miles Morales páncélozott robotja leírás

  • A LEGO® Marvel Pókember Miles Morales páncélozott robotjának (76171) mozgatható végtagjaival és extra hosszú, elektromos hálójával az ifjú szuperhősök óriási kalandokba vághatnak bele, miközben elkapják a rosszfiúkat.
A csomagban megtalálod Miles Morales minifiguráját és megépíthető robotját, egy nagy hálót, ami a robot és a minifigura kezébe is illeszkedik, valamint kisebb hálókat is, amiket a robot lábához vagy máshová is rögzíthetsz. Ha a gyermekek beleteszik a minifigurát a szuper méretű, mozgatható robot pilótafülkéjébe, eljátszhatják a kedvenc filmjeleneteiket, saját kalandokat találhatnak ki, és megküzdhetnek a gyűjteményük többi robotjával is. Izgalmas és végtelenül szórakoztató születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb szuperhősöknek. Ez a strapabíró építőjáték több mint 12 cm magas, így tökéletes a kézzelfogható szerepjátékhoz. Ha pedig az akció véget ér, bármelyik gyerekszobában klasszul fog mutatni. Ha a gyermekek még több építési mókára vágynak, az ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS-szal építés közben ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik a játékkészletük képét. Minden LEGO® Marvel Pókember játékkészlet fantáziadús, szuperhősös kalandokra inspirál, miközben a gyermekek eljátsszák a film akcióit, saját történeteket találnak ki, és kiállítják a megépített jeleneteket. Minden LEGO® építőjáték megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.