A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Az Abszol út 75978

Hatalmas Abszol t modell, telis-tele eredeti rszletekkel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Az Abszol út
SKU 75978
Darabok 5544
Sorozat LEGO Harry Potter
Kor 16+ év
LEGO ár 181 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Az Abszol út 75978 leírás

A LEGO Harry Potter Az Abszol út (75978) készlet egy csodálatos másolata London legvarázslatosabb bevásárlóutcájának, amelyet a 16 éves vagy annál idősebb Harry Potter rajongók imádni fognak.

Ikonikus boltok, tele eredeti filmes részletekkel
A több mint egy méter széles, lenyűgöző modell megragadja a varázskiegészítők nyüzsgő lelőhelyének nagyságát és hangulatát. A csodálatos homlokzatok mögött szövevényes belső terek, lenyűgöző részletek, és a jól ismert szereplők várnak rád. Nézd meg avarázspálcákat Ollivander boltjában; ugorj be Gilderoy Lockhart könyvdedikálására a Czikornyai és Patza könyvkereskedésbe; szerezz be egy szerelmi bájitalt a Weasley Varázsvicc Vállalat-ból; majd böngészd át a Scribbulus penna- és tintabolt, a Kviddics a javából – Sportszaküzlet, a Florean Fortescue Fagylaltbolt és a Reggeli Próféta termékeit és felszereléseit!

Klassz, gyűjthető építőjátékok
A LEGO modellek és játékkészletek széles választékának köszönhetően a Harry Potter univerzum rajongóinak végtelen, fantáziadús mókára és kreatív modellek kiállítására lesz lehetőségük.

  • Ez a hatalmas LEGO Harry Potter Az Abszol út (75978) kiállítható modell lehetőséget nyújt a 16 éves vagy annál idősebb Harry Potter-rajongók számára, hogy megépítsék London legvarázslatosabb bevásárlóutcáját.
  • A készletben megtalálod Ollivander varázspálcaboltját, a Scribbulus penna- és tintaboltot, a Kviddics a javából – Sportszaküzletet, a Florean Fortescue Fagylaltszalont, a Czikornyai és Patza könyvkereskedést, a Weasley Varázsvicc Vállalat-ot és a Reggeli Próféta bejáratát is.
  • A Harry Potter-filmek eredeti kiegészítőivel és jól ismert minifiguráival egy „élő modellt“ alkothatsz meg, amelyet sokféleképpen átrendezhetsz és új történeteket is szőhetsz köré.
  • Ez a nem akármilyen kihívást jelentő és izgalmas építési élményt nyújtó készlet nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyermekeknek, a Harry Potter-rajongóknak, a modellek iránt rajongóknak és a 16 éves vagy annál idősebb LEGO kockaépítőknek.
  • A több mint 29 cm magas, 102 cm széles és 13 cm mély LEGO Harry Potter Az Abszol út készlet telis-tele van eredeti részletekkel.
  • Nincs szükség elemekre. Ez a moduláris építőkészlet kézzelfogható építési élményt nyújt. Még a Weasley Varázsvicc Vállalat híres, kalapot megemelő bejárata is kézzel működtethető.
  • Ha azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a bámulatos modellt valakinek, aki számára még újak a LEGO építőkészletek, akkor ne aggódj – a készlethez egy könnyen követhető, nyomtatott építési útmutató is tartozik. Nyisd ki a dobozt, és már kezdődhet is a móka!
  • A LEGO Harry Potter készletek tartalmazzák a népszerű filmek bámulatos részleteit, közkedvelt szereplőit és jól ismert helyszíneit. Ideális ajándék bárkinek, aki életre szeretné kelteni a filmes varázslatot.
  • A LEGO építőjátékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a kockák egységességét, kompatibilitását, valamint az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – még varázserőre sincs szükség!
  • Minden LEGO kockát és elemet ledobunk, felhevítünk, összenyomunk, megcsavarunk és megvizsgálunk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a világ legszigorúbb biztonsági szabványainak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.