A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Birodalmi páncélos martalóc 75311

Klassz szlltjrm a Star Wars: A Mandalri 2. vadbl

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Birodalmi páncélos martalóc
SKU 75311
EAN 5702016914214
Darabok 478
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 10 493 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Birodalmi páncélos martalóc 75311 leírás

Ezzel a megépíthető Birodalmi páncélos martalóc (75311) modellel a gyermekek örömmel fogják eljátszani a Star Wars: A Mandalóri 2. évadának csatajeleneteit, de akár saját kalandokat is kitalálhatnak. Telis-tele van játékra inspiráló, eredeti részletekkel, többek között 2 korongvetővel az elején, egy hátsó, 2 korongvetővel felszerelt lövegtoronnyal, egy LEGO minifigurának kialakított pilótafülkével, egy könnyen hozzáférhető kabinnal, amiben 2 LEGO minifigura számára van hely, egy kilátóval és lőszerrekeszekkel.

Drámai konfliktusok
A készlet 4 LEGO minifigurát tartalmaz – Greef Kargát, 2 Rohamosztagost és egy új, 2021 augusztusában megjelenő Tüzérségi Rohamosztagost – klassz fegyverekkel és kiegészítőkkel az akciódús játékhoz. Könnyen követhető útmutató is tartozik hozzá, így még a kezdő LEGO építők is élvezhetik az építési élményt.

Lenyűgöző építőjátékok
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars a legsikeresebb témánk, így rengeteg ajándékötlet vár rád, amelyekkel a rajongók bármely korosztályát meglepheted.

  • A Star Wars: A Mandalóri fiatal rajongói a 2. évadból ismert Birodalmi páncélos martalóc (75311) LEGO kockákból épült modelljével akciódús csatákat játszhatnak el Greef Karga és a Rohamosztagosok között.
  • 4 LEGO minifigurát tartalmaz: Greef Kargát romboló pisztollyal, 2 Rohamosztagost ágyúkkal, valamint egy új, 2021 augusztusában megjelenő Tüzérségi Rohamosztagost mozsárágyúval és egy hátizsák kiegészítő elemmel.
  • A megépíthető martalóc modell 4 korongvetőt tartalmaz, amelyek közül 2 a lövegtorony hátulján, 2 pedig a kihajtható (lövésre nem alkalmas) ágyúkon található. Egy LEGO minifigura-pilótafülke és 2 LEGO minifigurának kialakított kabin is vár rád.
  • Ez a LEGO Star Wars jármű továbbá tartalmaz egy kilátót (nyitható fedélzeti nyílással) egy minifigura számára, valamint nyitható lőszerrekeszeket, amelyek kreatív játékra inspirálnak.
  • Az önálló építéshez és játékhoz, valamint a barátokkal való szórakozáshoz egyaránt klassz építőjáték remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • A Birodalmi páncélos martalóc több mint 8 cm magas, 19 cm hosszú és 10 cm széles, ami a játékos küldetések között szemet gyönyörködtetően fog mutatni kiállítva.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a 478 elemből álló szettet egy fiatal Star Wars rajongónak, aki még nem ismeri a LEGO építőkészleteket? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy lépésről lépésre vezető útmutató is, így önállóan is megépítheti.
  • A zseniális LEGO Star Wars szettekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a történet jeleneteit, kitalálhatják saját, mókás kalandjaikat, vagy egyszerűen megépíthetik és kollekciójuk részeként kiállíthatják a gyűjthető modelleket.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.