A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 75311 Imperial Armored Marauder

Klassz szállítójármű a Star Wars: A Mandalóri 2. évadából

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név Imperial Armored Marauder
SKU 75311
Darabok 478
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 14 990 Ft
Kiadási dátum 1 augusztus, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 75311 Imperial Armored Marauder leírás

  • A Star Wars: A Mandalóri fiatal rajongói a 2. évadból ismert Birodalmi páncélos martalóc (75311) LEGO® kockákból épült modelljével akciódús csatákat játszhatnak el Greef Karga és a Rohamosztagosok között.
  • 4 LEGO® minifigurát tartalmaz: Greef Kargát romboló pisztollyal, 2 Rohamosztagost ágyúkkal, valamint egy új, 2021 augusztusában megjelenő Tüzérségi Rohamosztagost mozsárágyúval és egy hátizsák kiegészítő elemmel.
  • A megépíthető martalóc modell 4 korongvetőt tartalmaz, amelyek közül 2 a lövegtorony hátulján, 2 pedig a kihajtható (lövésre nem alkalmas) ágyúkon található. Egy LEGO® minifigura-pilótafülke és 2 LEGO minifigurának kialakított kabin is vár rád.
  • Ez a LEGO® Star Wars™ jármű továbbá tartalmaz egy kilátót (nyitható fedélzeti nyílással) egy minifigura számára, valamint nyitható lőszerrekeszeket, amelyek kreatív játékra inspirálnak.
  • Az önálló építéshez és játékhoz, valamint a barátokkal való szórakozáshoz egyaránt klassz építőjáték remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • A Birodalmi páncélos martalóc több mint 8 cm magas, 19 cm hosszú és 10 cm széles, ami a játékos küldetések között szemet gyönyörködtetően fog mutatni kiállítva.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a 478 elemből álló szettet egy fiatal Star Wars™ rajongónak, aki még nem ismeri a LEGO® építőkészleteket? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy lépésről lépésre vezető útmutató is, így önállóan is megépítheti.
  • A zseniális LEGO® Star Wars™ szettekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a történet jeleneteit, kitalálhatják saját, mókás kalandjaikat, vagy egyszerűen megépíthetik és kollekciójuk részeként kiállíthatják a gyűjthető modelleket.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.