A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Dzsungeljáró 71700

Szrakoztat jtk homokfutval s Lloyd minifigurjval elltott jtkkszlet az akcids versenyhez

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Dzsungeljáró
SKU 71700
EAN 5702016616866
Darabok 127
Sorozat LEGO NINJAGO
LEGO ár 3 690 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Dzsungeljáró 71700 leírás

A gyermekek, akik örömmel keltik életre a klasszikus LEGO NINJAGO Örökség kalandjátékokat, és odavannak a játék homokfutókért, egész biztosan imádni fogják ezt a Dzsungeljárót (71700). Miután megépítették a kockákat, eljátszhatják Az elemek bajnoksága izgalmas, akciódús jeleneteit, miközben Lloyd nindzsa akciófigurája örömmel beleveti magát a fantasztikus dzsungelbeli kalandokba.

Egy új és izgalmas mód arra, hogy a gyermekek klassz játékokat építsenek
Az Instructions PLUS egy digitális ésinteraktív útmutató, mely segít megépíteni ezt a dzsungelbeli játékot. Az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető felület közelítő és forgó képmegjelenítő eszközökkel van ellátva, melyek segítségével még a fiatalabb gyermekek is megépíthetik ezt a klassz, LEGO építőkockákból álló modellt.

A legjobb építőkészletek gyermekeknek
A LEGO NINJAGO kalandjátékokkal a gyermekek beléphetnek egy akciódús világba, ahol az önálló játék során kifejezhetik magukat, miközben saját történeteket szőnek a nindzsa harcosok köré. A fiataloknak garantáltan végtelen szórakozásban lesz részük, miközben számtalan nindzsa játékkal játszanak, többek között a dzsungelbeli játékokkal, sugárhajtású repülőgépekkel, sárkányokkal, NINJAGO járművekkel és még sok minden mással.

  • A LEGO NINJAGO Örökség játékkészlet tartalmazza a Dzsungeljáró játék homokfutót és Lloyd nindzsa akciófiguráját, melyeket a TV sorozat 4. évadából ismerhetsz. A nindzsa modellek rajongóinak órákon át tartó, önálló játékban lehet részük.
  • Ez a gyermekeknek való készlet tartalmaz egy nagy gumiabroncsokkal ellátott homokfutót a versenyhez, a nindzsa hős, Lloyd minifiguráját, aki egy aranykardot forgat. Minden megvan itt, ami Az elemek bajnoksága jelenetek megrendezéséhez szükséges.
  • A NINJAGO Spinjitzu mesterei sorozatból ismert Dzsungeljáró modern, játék változata egy klassz felfüggesztés funkcióval van ellátva, melyet a gyermekek megnyomhatnak, majd figyelhetik a jármű ugrását. A gyermekek rendezhetnek versenyeket iss
  • Ez a 127 elemből álló játék izgalmas építést kínál a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára, emellett nagyszerű ajándék a gyermekeknek. A nindzsa építmény fantáziadús játékra inspirálja a gyermekeket, akik imádják az ifjú nindzsák csapatát.
  • Ez a LEGO NINJAGO nindzsa építmény és a mini nindzsák tökéletes méretűek az otthoni játékhoz, de akár az útra is magaddal viheted, bárhová is mész. A játék homokfutó méretei: 7 cm magas, 14 cm hosszú és 8 cm széles.
  • Ezzel a nindzsa játékkal nem kell azzal töltened az időt, hogy elemek után kutatsz! Egyre sincs szükséged – a készlethez való szórakozáshoz egyedül a gyermekek élénk fantáziája kell.
  • A papíralapú útmutatók is nagyszerűek, ám a LEGO valami még jobbat kínál az építéshez: A LEGO Life alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS révén a gyermekek ráközelíthetnek, megforgathatják és szellem módban is megnézhetik a modellt.
  • A LEGO NINJAGO gyűjthető akciójátékokkal és mini akciófigurákkal a gyermekek beléphetnek a fantáziadús akció izgalmas világába, emellett kedvenc nindzsáikkal saját történeteket is alkothatnak.
  • A LEGO építőkockák már több mint 60 éve megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal, akár a Földön, akár NINJAGO városában!
  • Ezeket a LEGO kockákat és elemeket a lehető legalaposabban letesztelték, így megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak. Tudod, hogy a LEGO készletek felől nyugodt lehetsz.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.