A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Karaktercsomagok – 4. sorozat 71402

Gyjthet karakterek a mg izgalmasabb LEGO Super Mario szrakozshoz!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Karaktercsomagok – 4. sorozat
SKU 71402
EAN 5702017155227
Darabok 29
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 1 043 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Karaktercsomagok – 4. sorozat 71402 leírás

Építs még akciódúsabb pályákat a 6 éves kortól ajánlott, gyűjthető játék Karaktercsomagok – 4. sorozat (71402) segítségével. Minden csomag megépíthető meglepetésfigurát tartalmaz interaktív elemmel, plusz egy apró megépíthető kiegészítőt, ami kiállítóállványként használható vagy még izgalmasabbá teheted vele a játékot. 10 LEGO Super Mario szereplőt gyűjthetsz össze: Mechakoopát, Para-Biddybudot, Stingbyt, Bullyt, Freezie-t, Hangyakatonát, Goombratet, Coin Coffert, Scaredy Ratet és egy pingvinfiókát. Mindegyiket úgy terveztük, hogy az interaktív játékhoz szükséges Kezdőpálya készlettel (71360-assal vagy 71387-essel) együtt használható legyen.

Nyomtatott és digitális útmutatók
Szórakoztató ajándék vagy jutalom gyerekeknek bármilyen alkalomra. Minden csomag tartalmaz építési útmutatót. Emellett az instrukciókat a kísérő LEGO Super Mario appban is megtalálod digitális megjelenítőeszközökkel együtt, amelyek az építési élményt még emlékezetesebbé teszik.

Játssz határok nélkül!
A LEGO Super Mario játékkészletek megelevenítik a Super Mario szereplőket a valóságban. A Kezdőpályák és a Kiegészítő készletek, plusz a Szupererő csomagok segítségével az építők bővíthetnek, átépíthetnek, és korlátlan számú új pályát tervezhetnek meg.

  • Gyűjthető LEGO Super Mario játékszereplők – Ajándékozd meg a gyerekeket még több interaktív játéklehetőséggel a Karaktercsomagok – 4. sorozattal (71402). Minden csomag egy rejtélyes, megépíthető karaktert tartalmaz, interaktív elemmel
  • 10 szereplő: gyűjtsd, építsd, játssz! – Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby, Bully Freezie, Hangyakatona, Goombrat, Coin Coffer, Scaredy Rat és egy pingvinfióka
  • Kezdőpálya (71360-as vagy 71387-es) szükséges az interaktív játékhoz – Az egyik Kezdőpálya készlet, amely tartalmazza LEGO Mario (a 71360-as készletben) és LEGO Luigi figuráját (a 71387-es készletben) szükséges a játékhoz.
  • Kis megépíthető egység minden csomagban – A gyerekek a megépíthető egységet kiállítási állványnak használhatják, vagy beleépíthetik az általuk tervezett pályába. LEGO Mario vagy LEGO Luigi különféle módokon reagálnak a karakterekre.
  • Bármikor jó ajándék vagy jutalom 6 éves kortól – Ajándékozd meg a gyerekeket LEGO Super Mario Karaktercsomaggal, apró meglepetés, jutalom, születésnapi vagy ünnepi ajándék gyanánt.
  • Építs egyedi pályákat! – Egészítsd ki LEGO Super Mario kezdőpályáidat és kiegészítő szettjeidet ezekkel a karakterekkel, hogy új kihívásokat hozz létre az önálló vagy a csoportos játékhoz.
  • Nyomtatott és digitális útmutató – Minden csomagban építési útmutatót találsz, ami a LEGO Super Mario kísérő appban is elérhető. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.com/devicecheck oldalon
  • Korlátlan kreativitás – A LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a Super Mario karaktereket. A bővítésen és átalakításon keresztül korlátlan kreatív lehetőségeket nyújtanak
  • Prémium minőség – A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, egyszeűen és stabilan összeilleszthetőek legyenek – ami már 1958 óta így van.
  • A biztonság prioritás – A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.