A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A Disney kastély 71040

Kszntnk a varzslatos Disney kastlyban!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Disney kastély
SKU 71040
EAN 5702015643597
Darabok 4080
Sorozat LEGO Disney
Kor 16+ év
LEGO ár 89 593 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A Disney kastély 71040 leírás

Haladj át a kőhídon és lépj be a boltíves kapun át egy olyan helyre, ahol megvalósulnak az álmok. A Walt Disney World Resort
Hamupipőke kastélyának gyönyörűséges LEGO másolata telis-tele van olyan eredeti részletekkel, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket. Lépj be a mozaiklapokkal borított, óriási előcsarnokba, ahol megcsodálhatod a páncélruhákat, a falra rögzített pajzsokat, nagypapa óráját, a gazdagon díszített csillárt és arany lámpást, majd kalandozz a rengeteg, gyönyörűen dekorált szoba között, amelyekben ismerős díszítéseket fedezhetsz fel! Alkosd meg saját Disney kalandjaidat a készletben található 5 minifigurával: Mickey egérrel, Minnie egérrel, Donald kacsával, Daisy kacsával és Csingilinggel, vagy adj még hozzájuk figurákat saját gyűjteményedből a véget nem érő játékhoz! Szövevényes homlokzatától, gazdagon díszített balkonjaitól és zászlókkal ékesített tornyaitól kezdve a magasba ívelő, aranyos csúcsban végződő, tűzijáték funkciókkal felszerelt fő tornyáig ez a lenyűgöző modell páratlan részletességével és varázslatos meglepetéseivel beindítja a fantáziád.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.