A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 71029 21. sorozat

Lepj meg egy LEGO rajongót egy gyűjthető minifigurával!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO 21. sorozat
SKU 71029
EAN 5702016912104
Darabok 8
Sorozat LEGO Minifigures
LEGO ár 1 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 71029 21. sorozat leírás

  • Még több LEGO® játékfigura és szereplő! Vágj bele a végtelen játékba ezekkel a klassz LEGO Minifigurák 21. sorozat (71029) csomagokkal! Szórakoztató meglepetés gyermekeknek és a rajongók bármely korosztályának.
  • Mit rejt a csomag? 1 darabot a 12 egyedi, megépíthető szereplő közül, valamint egy vagy több kiegészítőt és egy gyűjtői tájékoztatót. Nagyszerű kiegészítője lehet bármelyik LEGO® gyűjteménynek, ami új játékokra fog inspirálni.
  • A LEGO® Minifigurák szereplői minden 5 éves vagy nagyobb fiút és lányt el fognak kápráztatni, emellett az önálló vagy a barátokkal való játék során beindítják a képzelőerejüket és segítenek nekik a kreatív és magabiztos építésben.
  • Ezek a limitált kiadású, kiváló minőségű minifigurák és kiegészítők tökéletes meglepetések lehetnek.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.