A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Tengerparti rendőrségi és tűzoltó küldetés 60308

Egyestett rendrsgi s tzolt kalandok gyermekeknek

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Tengerparti rendőrségi és tűzoltó küldetés
SKU 60308
EAN 5702016980554
Darabok 297
Sorozat LEGO City
LEGO ár 10 493 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Tengerparti rendőrségi és tűzoltó küldetés 60308 leírás

Az akciódús szerepjátékokért rajongó gyermekek imádni fogják a LEGO City Tengerparti rendőrségi és tűzoltó küldetés (60308) készletet. A 2 népszerű LEGO City témát ötvöző, kiváló minőségű játékkészlet tartalmaz egy rendőrkapitányságot, egy rendőrségi tengeri helikoptert, a bűnöző motorcsónakját és egy tűzoltó csónakot, ami valóban lebeg a vízen. És hogy még gyorsabban beinduljon a móka, a gyermekekre 4 minifigura is vár, köztük a LEGO City Kalandok TV sorozat hősével, Tom Bennettel!

Tökéletes az 5 éves vagy nagyobb gyermekek számára
Tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is – az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként. Ez a bámulatos, ráközelítő és forgó képmegjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató igazi építőmestereket varázsol a fiatal LEGO építőkből.

A LEGO City lenyűgöző világa
A LEGO City építőjáték-készletek valósághű modellekkel és inspiráló szereplőkkel nyújtanak végtelen játéklehetőségeket. Építés és játék közben a bűnüldözéstől a tűzoltásig, a gyermekeknek rengeteg lehetőségük van hétköznapi hősökké válni az akció kellős közepén, miközben kulcsfontosságú készségeik is fejlődnek.

  • Ez a kiváló minőségű, több modellt tartalmazó Tengerparti rendőrségi és tűzoltó küldetés (60308) játékkészlet olyan valósághű járművekkel és inspiráló szereplőkkel repíti a gyermekeket az akció sűrűjébe, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak.
  • Mit rejt a doboz? Mindent, amire szükség lehet a rendőrkapitányság, a rendőrségi tengeri helikopter, a tűzoltó csónak és a bűnöző menekülő motorcsónakjának megépítéséhez, valamint 4 minifigurát, köztük a LEGO City TV szereplőjét, Tom Bennettet.
  • A gyermekek vitorlázhatnak a vízen a tűzoltó csónakkal, a poroltóval elolthatják a LEGO lángokat, emellett izgalmas rendőrségi és tűzoltó történeteket alkothatnak az inspiráló minifigurákkal.
  • Lenyűgöző karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a LEGO City Kalandok TV sorozat rajongóinak, valamint az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik imádják a hősies és akciódús szerepjátékot.
  • A megépített rendőrkapitányság több mint 23 cm magas, 12 cm széles és 10 cm mély. A tűzoltó motorcsónak több mint 9 cm magas, 19 cm hosszú és 8 cm széles.
  • Nincs szükség elemekre. Az építőjáték-készlet LEGO játékait a gyermekek képzelete hajtja.
  • A szett tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is – az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része közelítő, forgó és képmegjelenítő eszközökkel kelti életre az építési folyamatot.
  • A LEGO City játékkészletek részletgazdag épületekkel, valósághű játék járművekkel és inspiráló szereplőkkel bátorítanak építési szórakozásra és valós élethelyzeteken alapuló, fantáziadús játékra.
  • Minden LEGO kocka és elem megfelel a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO City építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.