A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 60307 Vadvilági mentőtábor

Vadvilági játékkészlet ikonikus állatokkal!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Vadvilági mentőtábor
SKU 60307
Darabok 503
Sorozat LEGO City
LEGO ár 39 990 Ft
Kiadási dátum 1 június, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 60307 Vadvilági mentőtábor leírás

  • A LEGO® City Vadvilági mentőtábor (60307) készlet rengeteg állatot, járművet és inspiráló szereplőt tartalmaz, köztük a LEGO City Kalandok TV szereplőjét, Sleetet is. Remek meglepetés a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek!
  • Tartalmaz egy LEGO® lombháztábort, egy mozgó kutatólabort, egy motorkerékpárt, egy sárkányrepülőt, egy lebegő csónakot, 6 minifigurát, valamint egy sas, egy elefánt, egy oroszlán, egy nőstény oroszlán, 2 oroszlánkölyök és 2 majom figuráit is.
  • Ez az építőkészlet telis-tele van klassz részletekkel és funkciókkal az izgalmas, vadvilági történetekhez és szerepjátékokhoz, amelyeket inspiráló állatok és szereplők egészítenek ki, köztük a LEGO® City Kalandok TV szereplője, Sleet.
  • Remek születésnapi vagy hétköznapi ajándék. Kombináld más LEGO® City Vadvilági készletekkel, hogy még több állatos kalandban legyen részed!
  • A megépített vadvilági mentőtábor több mint 16 cm magas, 26 cm széles és 20 cm mély.
  • A LEGO® kiegészítők között találsz almát, banánt, poroltót,rádió adó-vevőt, fényképezőgépet, távcsövet, palackot, orvosi gipszet és egy játék injekciós tűt is.
  • A csomag tartalmaz egy könnyen érthető, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, azaz egy interaktív építési útmutatót a kis építők számára, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazás része.
  • A LEGO® City Vadvilági szettek egyenesen az akció sűrűjébe repítik a gyermekeket, így a szórakoztató köntösbe bújtatott, valós élethelyzeteken alapuló, izgalmas történetek eljátszása közben az önbizalmuk és kulcsfontosságú készségeik is fejlődnek.
  • Minden LEGO® City alkatrész megfelel a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek legyenek, és szórakoztató építési élményt nyújtsanak.
  • Minden LEGO® kockát és elemet szigorúan letesztelünk, annak érdekében, hogy az építőkészletek megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.