A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Vadvilági mentőtábor 60307

Vadvilgi jtkkszlet ikonikus llatokkal!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Vadvilági mentőtábor
SKU 60307
EAN 5702016980547
Darabok 503
Sorozat LEGO City
LEGO ár 27 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Vadvilági mentőtábor 60307 leírás

Ez a LEGO City Vadvilági mentőtábor (60307) játékkészlet telis-tele van szórakoztató funkciókkal. Találsz egy jól felszerelt lombháztábort őrtoronnyal, valamint egy lebegő csónakot, egy mozgó kutatólabort, egy motorkerékpárt és egy sárkányrepülőt is. A gyermekekre vár 6 minifigura, köztük a LEGO City TV szereplője, Sleet, valamint elefánt, oroszlán, oroszlánkölyök, sas és majom figurák is, a szórakoztató, vadvilági kalandokhoz.

Építési- és játékélmény a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek
A LEGO City játékkészlet dobozában egy könnyen követhető építési útmutatót is találsz. Vagy letöltheted az Instructions PLUS útmutatót, amely az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található. Ez a közelítő és forgó képmegjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató igazi építőmestereket varázsol a gyermekekből!

Játékok, amelyek beindítják a képzelőerőt
A LEGO City Vadvilági készletek egyenesen az akció középebe repítik a gyermekeket,hiszen ikonikus állatok, valósághű helyszínek, klassz járművek és inspiráló szereplők bátorítják őket a valós élethelyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjátékra.

  • A LEGO City Vadvilági mentőtábor (60307) készlet rengeteg állatot, járművet és inspiráló szereplőt tartalmaz, köztük a LEGO City Kalandok TV szereplőjét, Sleetet is. Remek meglepetés a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek!
  • Tartalmaz egy LEGO lombháztábort, egy mozgó kutatólabort, egy motorkerékpárt, egy sárkányrepülőt, egy lebegő csónakot, 6 minifigurát, valamint egy sas, egy elefánt, egy oroszlán, egy nőstény oroszlán, 2 oroszlánkölyök és 2 majom figuráit is.
  • Ez az építőkészlet telis-tele van klassz részletekkel és funkciókkal az izgalmas, vadvilági történetekhez és szerepjátékokhoz, amelyeket inspiráló állatok és szereplők egészítenek ki, köztük a LEGO City Kalandok TV szereplője, Sleet.
  • Remek születésnapi vagy hétköznapi ajándék. Kombináld más LEGO City Vadvilági készletekkel, hogy még több állatos kalandban legyen részed!
  • A megépített vadvilági mentőtábor több mint 16 cm magas, 26 cm széles és 20 cm mély.
  • A LEGO kiegészítők között találsz almát, banánt, poroltót,rádió adó-vevőt, fényképezőgépet, távcsövet, palackot, orvosi gipszet és egy játék injekciós tűt is.
  • A csomag tartalmaz egy könnyen érthető, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, azaz egy interaktív építési útmutatót a kis építők számára, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része.
  • A LEGO City Vadvilági szettek egyenesen az akció sűrűjébe repítik a gyermekeket, így a szórakoztató köntösbe bújtatott, valós élethelyzeteken alapuló, izgalmas történetek eljátszása közben az önbizalmuk és kulcsfontosságú készségeik is fejlődnek.
  • Minden LEGO City alkatrész megfelel a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek legyenek, és szórakoztató építési élményt nyújtsanak.
  • Minden LEGO kockát és elemet szigorúan letesztelünk, annak érdekében, hogy az építőkészletek megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.