A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 60303 City Adventi Naptr

Adventi naptr, telis-tele LEGO meglepetsekkel!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO City Adventi Naptr
SKU 60303
EAN 5702016911619
Darabok 349
Sorozat LEGO City
LEGO ár 6 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 60303 City Adventi Naptr leírás

Miközben egyre közelednek az ünnepek, hangolódjatok rá erre az időszakra a LEGO City Adventi Naptár (60303) játékkészlettel! A gyermekek mókás miniépítményekkel, a LEGO City Kalandok TV sorozat népszerű szereplőivel és klassz kiegészítőkkel számolhatnak vissza a nagy napig. Csak hajtsd ki a havas várost ábrázoló játszószőnyeget, és már készen is áll a helyszín a végtelen, fantáziadús kalandokra.

Könnyen és gyorsan megépíthető, szórakoztató modellek
Ez a LEGO City Adventi Naptár nagyszerű ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek. Minden meglepetés játékhoz tartozik egy könnyen követhető építési útmutató, így még a kezdő LEGO építők is élvezhetik az építési- és játékélményt.

Klassz karácsonyi játékok gyermekeknek
A LEGO City Adventi Naptár telis-tele van inspirációval, ünnepi izgalommal és csodálatos meglepetésekkel olyan gyermekeknek, akik imádják a kreatív játékot. A naptárhoz tartozó, megépíthető játékok, a LEGO City Kalandok TV sorozat szereplői és a kiegészítők a meglévő LEGO játékkészletekkel is kombinálhatók, így a készlet még több szórakozást nyújt.

  • Az 5 éves vagy nagyobb gyermekek december minden napján élvezhetik a fantáziadús játékot ezzel a LEGO City Adventi Naptárral (60303) – telis-tele van klassz miniépítményekkel, a LEGO City TV szórakoztató szereplőivel és klassz kiegészítőkkel.
  • Tartalmazza a LEGO City Kalandok TV sorozatból ismert Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper és Fendrich minifiguráit, valamint egy megépíthető Duke DeTain hóembert és egy havas várost ábrázoló játszószőnyeget is.
  • A gyermekek klassz modellekkel és szórakoztató minifigurákkal számolhatnak vissza a nagy napig, emellett pedig egy játszószőnyeg is vár rájuk, ahol saját, ünnepi LEGO City kalandokat építhetnek és játszhatnak el!
  • Klassz ajándékot keresel 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek? Ez az Adventi Naptár ideális meglepetés a LEGO City Kalandok TV sorozat rajongóinak és olyan gyermekeknek, akik imádják a szuper, kreatív játékokat.
  • A LEGO City Adventi Naptár doboz több mint 26 cm magas, 38 cm széles és 7 cm mély.
  • Nincs szükség elemekre! Az Adventi Naptárban található, megépíthető LEGO játékokat és karaktereket a kisgyermekek hatalmas képzelőereje működteti, így az ünnepi szórakozás azonnal elkezdődhet – minden nap!
  • A LEGO City Adventi Naptárhoz tartozó meglepetések mindegyikéhez tartozik egy könnyen követhető építési útmutató, amelyek a naptár ablakainak belsejére vannak nyomtatva, így még az új építők is élvezhetik a saját játékaik megépítését.
  • Az ünnepi LEGO City Advent készletek olyan színes miniatűr építményekkel és szórakoztató karakterekkel érkeznek, amelyek fantáziadús szerepjátékra ösztönöznek, így segítve a gyermekek fizikai és kreatív készségeinek fejlesztését.
  • Minden LEGO kocka és elem megfelel a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO City építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.