A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Build Your Own Adventure 5006806

Egy knyv, telis-tele LEGO City kalandokkal

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Build Your Own Adventure
SKU 5006806
EAN 9780241409398
Sorozat LEGO City
LEGO ár 8 490 Ft

LEGO Build Your Own Adventure 5006806 leírás

Turbózd fel a gyermekek LEGO játékát a LEGO City Build Your Own Adventure-rel – egy színes, illusztrált, 80 oldalas könyvvel, ami inspirációt, tippeket és útmutatót nyújt a klassz LEGO játékok építéséhez. A könyvhöz emellett tartozik 45 LEGO elem, valamint egy útmutató egy exkluzív rendőrségi jármű megépítéséhez rendőr minifigurával, ami gyorsan beindítja a játékot. A gyermekek új modelleket építhetnek saját LEGO kockáikból, utána pedig izgalmas, új kalandok felé evezhetnek, amelyeket a könyv történetei inspirálnak.

  • Színesen illusztrált, 80 oldalas, keménykötésű könyv inspiráló történetekkel, tippekkel és útmutatókkal az új LEGO játékokhoz, amelyekkel a gyermekek meglévő LEGO kockáikat is összeépíthetik.
  • Klassz ajándékötlet 7 éves kortól. Tartalmaz 45 LEGO elemet és egy útmutatót egy exkluzív rendőrségi jármű megépítéséhez, valamint egy rendőr minifigurát, hogy gyorsan beinduljon a játék.
  • Méretei: több mint 25 cm magas és 21 cm széles. A könyv angol nyelvű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.