A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 6 darabos zseléstoll-csomag 5006275

Szrakoztat, ngyzet alak tollak dsztshez, rshoz s rajzolshoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO 6 darabos zseléstoll-csomag
SKU 5006275
Sorozat LEGO DOTS
LEGO ár 6 490 Ft

LEGO 6 darabos zseléstoll-csomag 5006275 leírás

Ezzel a LEGO DOTS 6 darabos zseléstoll-csomaggal a markodban van a kreativitás! A különböző színek segítségével új szintre emelheted az írást, emellett mindegyik toll tetejéhez 2 eredeti, 1×4-es LEGO lap van rögzítve. A csomag tartalmaz továbbá 25 színes csempét is, amelyekkel a gyermekek és a LEGO rajongók saját, kreatív stílusba öltöztethetik tollaikat. A négyzetes alaknak köszönhetően a tollak nem fognak legurulni az asztalról, a zselétinta és a kényelmes markolat segítségével pedig az írásgyerekjáték lesz. Klassz ajándék, amely bármelyik otthon, iroda vagy osztályterem remek kiegészítője lesz.

  • Szerezz inspirációt a végtelen kreativitáshoz ezzel a LEGO DOTS 6 darabos zseléstoll-csomaggal! Az írás még sosem volt ennyire zökkenőmentes, emellett a tollakhoz olyan lapok vannak rögzítve, amelyek egyedi díszítési lehetőségeket nyújtanak.
  • A karcsú, négyzetes alakú tollak mindegyike levehető kupakkal, kényelmes markolattal és 2 eredeti, 1×4-es LEGO lappal rendelkezik. A csomag 25 színes DOTS csempét is tartalmaz, amelyekkel a gyermekek és rajongók feldíszíthetik tollaikat.
  • Ezeket a klassz tollakat bármikor átalakíthatod, hogy tükrözzék a folyamatosan változó stílusodat. Mindegyik toll több mint 15 cm hosszú, és egész biztosan fel fogják dobni az asztalodat otthon, az irodában vagy az iskolában.
  • Figyelmeztetés: a kis alkatrészek fulladásveszélyesek.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.