A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Education SPIKE Prime Set 45678

A fellmlhatatlan STEAM alap tanulsi eszkz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Education SPIKE Prime Set
SKU 45678
EAN 5702016376319
Darabok 528
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 198 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Education SPIKE Prime Set 45678 leírás

A LEGO Education SPIKE Prime Set a legalapvetőbb STEAM oktatási eszköz 6-8. osztályos tanulók számára. A SPIKE Prime színes LEGO építőelemeket, könnyen használható hardvert és egy intuitív, a Scratchen alapuló, húzd-és-ejtsd módszerű kódolási nyelvet egyesít magában, és a játékos tanulási tevékenységek közben tanulási szintjüktől függetlenül folyamatosan kritikus gondolkodásra és komplex problémák megoldására ösztönzi a tanulókat. A SPIKE Prime a könnyű, belépő szintű projektektől a határtalan kreatív tervezési lehetőségekig tevékenységek széles skálával segíti a tanulókat, hogy elsajátítsák a STEAM-hez használható, és a 21. században elengedhetetlen készségeket, és a jövő innovatív gondolkodóivá váljanak… miközben remekül szórakoznak!

A SPIKE Prime rendszer lelke a programozható Hub. Ez a fejlett, mégis könnyen használható, téglatest alakú eszköz 6 input/output portot tartalmaz, 5×5-ös fénymátrixot, hangszórót, hattengelyes giroszkópot és akkumulátort, emellett Bluetooth kapcsolatra is képes. A SPIKE Prime Set-hez rendkívül precíz motorok és érzékelők is tartoznak, színes LEGO építőelemek nagy választékával együtt, amelyekkel a diákok jópofa robotokat, dinamikus készülékeket és más interaktív modelleket tervezhetnek és építhetnek meg. A Hubon található számos csatlakozási pontnak, valamint a motoroknak, érzékelőknek plusz az új, nagyméretű építőelemeknek köszönhetően a diákoknak kevesebb időt kell építéssel tölteniük, és több marad a tanulásra. Az elnyűhetetlen tárolóláda és a 2 válogató tálca biztosítja azt is, hogy az előkészítéshez és a rendrakáshoz szükséges idő minimális legyen, a kisebb tálcák pedig igen praktikusak, ha kevés a hely az asztalon.

A tableten és számítógépen is használható, intuitív kódolási környezet a Scratchen alapuló, népszerű kódolási nyelv legjobb jellemzőit emeli át, és az eredmény egy olyan rendszer, amelyet mind a tanárok, mind a diákok imádni fognak. Az „Első lépések“ anyagok mellett az alkalmazáshoz 3 lecketerv is tartozik,tantervhez igazítható STEAM tartalommal mérnöki tervezés és számítástechnika témakörben. Ezeket a leckéket 6-8. osztályos diákok számára tervezték, és 45 perces órákra optimalizálták, amelyek felgyorsítják a STEAM tanulást, mivel tanulási szintjükre való tekintet nélkül következetesen arra buzdítják a diákokat, hogy kritikusan gondolkodjanak, és komplex problémákat oldjanak meg. Az átfogó online óratervek elérhető, interaktív segédanyagok gazdag választékával a tanár mindenhez hozzájut, amire szüksége lehet, hogy magabiztosan megtarthassa az órát, függetlenül attól, hogy vannak-e korábbi tapasztalatai vagy sem.

  • Elnyűhetetlen tárolóláda válogató tálcákkal, programozható Hubbal, távolságérzékelővel, nyomásérzékelővel, színérzékelővel, nagy motorral, 2 közepes motorral és több mint 500 dekoratív LEGO Technic elemmel új színpalettában.
  • A kódolható Hubban 5×5-ös fénymátrix, 6 input/output port, integrált hattengelyes giroszkóp, hangszóró, Bluetooth kapcsolat és akkumulátor található.
  • A számítógéppel és tablettel egyaránt kompatibilis húzd-és-ejtsd módszerű kódolási környezet a Scratch alapú, népszerű kódolási nyelvre épül, amelyet több millió gyermek használ világszerte.
  • Varázsolja el diákjait 6-8. osztályos csoportjaiban a 3 STEAM lecketervvel a mérnöki tervezés és a számítástechnika témakörében, amelyek a hagyományos tantervhez illeszthetők, és elsősorban 45 perces órákhoz optimálisak. Átfogó online óraterveket tartalmaz, és a tanárok számára támogatást is biztosítunk.
  • Mérnöki készségek használata a tervezési folyamat minden egyes fázisában.
  • Hatékony problémamegoldó és kódolási készségek fejlesztése a problémák elemzése és az algoritmikus gondolkodás révén.
  • Olyan projektek tervezése, amelyek együtt használják a hardver és a szoftver komponenseket adatgyűjtés és -csere céljából.
  • Változók, adattömbök és felhőadatok kezelése.
  • Kritikai gondolkodás alkalmazása és a jövő karrierlehetőségeihez szükséges életvezetési készségek fejlesztése.

Ha Ön pedagógusként iskolák számára vásárolja meg termékeinket, vagy más akkreditált oktatást szolgáltat, kattintson az alábbi linkre, ahol további információt talál arról, hogyan szerezheti be és használhatja ezeket a megoldásokat a helyi oktatási követelményekhez igazított tanulmányi eredmények eléréséhez. Ilyenek például az osztálytermi csomagok opciói, a szakmai fejlesztési ajánlatok és a tantermi megoldásokra vonatkozó tanácsok. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Ön otthoni felhasználó, aki keresi a módját, hogyan taníthatna bármilyen korosztályú gyermekeket?

Legyenek akár az osztályteremben, akár a nappaliban, a gyermekekben óriási a képzelőerő, a velük született kíváncsiság, és a felfedezés, kockázatvállalás iránti vágy. Nincs is másra szüksége, csak olyan eszközökre, amelyek képesek ezeket hasznosítani. A LEGO Education segíteni kíván ebben. A gyakorlati foglalkozás lehetőséget ad ötletek és modellek építéséhez, ugyanakkor elősegíti olyan fontos készségek kialakulását, mint a kommunikáció, az együttműködés, a kritikus gondolkodás és a kreativitás.

A LEGO Education több mint 40 éve fejleszt oktatási megoldásokat egy jól bevált oktatási elmélet alapján, amely azt vallja, hogy a gyakorlati tapasztalatok megszerzése során a gyermekek jobban tanulnak és többre emlékeznek. Termékeink nem játékok. A LEGO Education Tanulási forrásanyagok otthoni használatát arra tervezték, hogy olyan rendkívül izgalmas élményt nyújtsanak, amelyek kiegészítik a helyi tanterveken alapuló oktatást.

A LEGO Education támogatást nyújt értékesítés előtt és után, hogy biztosítsa a LEGO Education erőforrások lehető leghatékonyabb felhasználását egy adott tanulási környezetben. Vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.