A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Bzis szett

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Education WeDo 2.0 Bzis szett
SKU 45300
Darabok 280
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 72 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Bzis szett leírás

  • Legfontosabb tanulási értékek:
  • Megoldások vizsgálata, modellezése és tervezése
  • Legyen a tudomány kézzelfogható és fontos, nyűgözze le vele diákjait!
  • Alapvető programozási készségek
  • Kollaboratív és prezentációs készségek
  • Kritikai gondolkodás és problémamegoldás Egyedi termékjellemzők:
  • Asztali számítógépen és tablet eszközökön egyaránt használható
  • Integrált dokumentációs eszköz a projektek dokumentálására: képekkel, képernyőképekkel, videókkal és írott szöveggel
  • Beépítettértékelőeszköz
  • Strapabíró tárolóláda és szortírozó tálca az egyszerű tantervi használathoz

Ha Ön pedagógusként iskolák számára vásárolja meg termékeinket, vagy más akkreditált oktatást szolgáltat, kattintson az alábbi linkre, ahol további információt talál arról, hogyan szerezheti be és használhatja ezeket a megoldásokat a helyi oktatási követelményekhez igazított tanulmányi eredmények eléréséhez. Ilyenek például az osztálytermi csomagok opciói, a szakmai fejlesztési ajánlatok és a tantermi megoldásokra vonatkozó tanácsok. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Ön otthoni felhasználó, aki keresi a módját, hogyan taníthatna bármilyen korosztályú gyermekeket? Legyenek akár az osztályteremben, akár a nappaliban, a gyermekekben óriási a képzelőerő, a velük született kíváncsiság, és a felfedezés, kockázatvállalás iránti vágy. Nincs is másra szüksége, csak olyan eszközökre, amelyek képesek ezeket hasznosítani. A LEGO Education segíteni kíván ebben. A gyakorlati foglalkozás lehetőséget ad ötletek és modellek építéséhez, ugyanakkor elősegíti olyan fontos készségek kialakulását, mint a kommunikáció, az együttműködés, a kritikus gondolkodás és a kreativitás.

A LEGO Education több mint 40 éve fejleszt oktatási megoldásokat egy jól bevált oktatási elmélet alapján, amely azt vallja, hogy a gyakorlati tapasztalatok megszerzése során a gyermekek jobban tanulnak és többre emlékeznek. Termékeink nem játékok. A LEGO Education Tanulási forrásanyagok otthoni használatát arra tervezték, hogy olyan rendkívül izgalmas élményt nyújtsanak, amelyek kiegészítik a helyi tanterveken alapuló oktatást.

A LEGO Education támogatást nyújt értékesítés előtt és után, hogy biztosítsa a LEGO Education erőforrások lehető leghatékonyabb felhasználását egy adott tanulási környezetben. Vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.