A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Anna és Elsa Jégvarázs országa 43194

Kreatv ptjtk-kszlet a mks tli kalandokhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Anna és Elsa Jégvarázs országa
SKU 43194
EAN 5702016909654
Darabok 154
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 18 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Anna és Elsa Jégvarázs országa 43194 leírás

Növeld a fiatalok önbizalmát játékon keresztül ezzel a 4 éves kortól ajánlott LEGO ǀ Disney Anna és Elsa Jégvarázs országa (43194) készlettel, ami tartalmazza a Jégvarázs című Disney filmből ismert jégkastélyt, egy egyszerű, illusztrált útmutatót, ami azoknak a gyermekeknek is segít, akik még csak most tanulnak olvasni, valamint a digitális Instructions PLUS-t is. A LEGO Építési útmutatók alkalmazás segítségével a valódi folyamat során még a fiatal építők is igazi építőmestereknek érezhetik magukat… milyen klassz!

Tanulás egy falatnyi játékon keresztül
A kis építőknek tervezett, 4 éves kortól ajánlott készlet telis-tele van részletekkel és szereplőkkel, amelyek nagyszerű játékélményt nyújtanak. A dobozban minden csomag tartalmaz egy kész modellt. A kastély egy kezdőkockákból álló alaplappal és egy nagy fallal van ellátva, így az egyszerű építésnek köszönhetően a gyermekek pillanatok alatt belevághatnak a játékba!

Nagyszerű családi szórakozás
A gyermekek és a felnőttek egyaránt csatlakozhatnak Disney Annához, Elsához és Olafhoz a jégkastélyban. A 4 éves kortól ajánlott készletek nagyszerűek ahhoz, hogy a felnőttek osztozzanak a fiatalokkal az építési szórakozásban, legyenek akár tapasztalt LEGO rajongók vagy olyanok, akik még csak most ismerkednek a LEGO kockákkal.

  • A részletekkel és funkciókkal teli, 4 éves kortól ajánlott LEGO ǀ Disney Anna és Elsa Jégvarázs országa (43194) készlettel a fiatalok megtanulhatnak építeni, miközben Disney Annával, Elsával és barátaikkal töltik az időt.
  • A készlet tartalmaz egy jégkastélyt, 3 kisebb építményt, Disney Anna és Elsa minifiguráit, valamint Olaf és 3 Hógolyhó LEGO figuráit is. A kezdőkockáknak köszönhetően gyorsan megépíthető, így több idő marad a játékra!
  • A Jégvarázs című Disney film rajongói imádni fogják a kiegészítőket, köztük a jégszéket, a lámpást, az üvegharangot és a kincsesládát, benne egy koronával és gyémántokkal. A kedvenc filmjeleneteik eljátszásához és a szabad játékhoz is tökéletes.
  • Remek ajándék a 4 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. Jutalmazd a szorgalmas munkájukat egy mókás ajándékkal, ami az órákig tartó szórakozás közben az építési és kreatív készségeiket is fejleszti.
  • A jégkastély több mint 23 cm magas és 13 cm széles, így tökéletes a végtelen játékhoz. Minden LEGO elemmel kompatibilis, így a gyermekek kibővíthetik, miközben építési készségeik is fejlődnek.
  • Az egyszerű, illusztrált útmutató tökéletes olyan gyermekeknek, akik még csak most tanulnak olvasni, míg a LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS-szal a fiatalok építés közben megjeleníthetik modelljeik képét.
  • A 4 éves kortól ajánlott szettek szórakoztató módon tanítják meg a fiatalokat építeni, miközben az egyszerű lépések során az önbizalmuk is növekszik. A gyermekek és felnőttek egyaránt felfedezhetik a közös építés és játék nyújtotta örömet.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.