A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 41940 Egyszarvús táskadísz

Lepj meg valakit „csak úgy” egy személyre szabható táskadísszel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Egyszarvús táskadísz
SKU 41940
EAN 5702016915358
Darabok 80
Sorozat LEGO DOTS
LEGO ár 2 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 41940 Egyszarvús táskadísz leírás

  • Lepd meg a kézművesrajongó fiatalokat ezzel a misztikus LEGO® DOTS Egyszarvús táskadísszel (41940), ami tartalmaz egy strapabíró, felakasztható kockát, egy csempeleválasztót és rengeteg színes csempét is.
  • A gyermekek feldíszíthetik a táskadíszt a csomagoláson található ötletek alapján, de a kreativitásuk és készségeik segítségével saját, önkifejező, állatos mintákat is készíthetnek.
  • A mellékelt csempék nagyszerűek a díszítéshez. A gyermekek azonban más kézműves készletekkel vagy csomagokkal is felcserélhetik a csempéket, például az Extra DOTS – 4. sorozat (41931 – külön kapható) szettből, így még több díszítő móka vár rájuk!
  • A kézművesrajongó gyermekek imádni fogják ezt a táskadísz kiegészítőt. A készlet gyors és szórakoztató kreativitást nyújt, a táskadísz pedig bármelyik táskára illeszkedik, amit a 6 évesnél nagyobb fiúk és lányok hordanak.
  • Önálló játék hordozható méretben. Mindegyik táskadísz több mint 4 cm magas, 3 cm széles és 3 cm mély, emellett igazán tartós és praktikus kis meglepetések vagy ajándékok bármelyik gyermeknek.
  • Nyújts a gyerekeknek elbűvölő, kézműves alkotásokat, amiket elkészíthetnek és használhatnak a LEGO® DOTS szettek segítségével. Ez a varázslatos egyszarvú egyedi díszítési lehetőséget nyújt a gyerekeknek, ami játék közben az önbizalmukat is növeli.
  • A LEGO® DOTS szettek végtelen kreativitást nyújtanak, emellett önkifejezésre bátorítják a gyermekeket, miközben praktikus alkotásokat vagy szobadekorációkat készítenek, így a gyermekekegy új csoportja ismerheti meg a LEGO játék nyújtotta örömet.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint megbízhatóan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.