A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Tolltartó 41936

Kszts szemlyre szabott kialaktsokat az r tmj tolltartval!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Tolltartó
SKU 41936
EAN 5702017257433
Darabok 321
Sorozat LEGO DOTS
LEGO ár 5 383 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Tolltartó 41936 leírás

Lepd meg az űr- és kézművesrajongókat ezzel a merész LEGO DOTS Tolltartó (41936) készlettel! A mellékelt útmutató füzetnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen megépíthető. A készlettel a gyermekek saját tolltartót és olyan kialakításokat is készíthetnek, amelyek passzolnak a hangulatukhoz vagy a szobadekorációjukhoz. A mellékelt tárolótálcával pedig a rendszerezés gyerekjáték lesz.

Kreatív, technikai kézműveskészlet
Ez a hasznos, ötletes készlet fejleszti a gyermekek képzelőerejét és az önkifejező játékkészségeiket. Tartalmaz egy magas, kék és fekete, rakétaformájú tolltartót nyitható elülső kerettel, ahová képet vagy rajzot helyezhetsz, a hátuljában pedig elég hely van a ceruzáknak és más írószereknek. Emellett rengeteg színes csempe is tartozik hozzá, amelyekkel egyedivé varázsolhatod a rakétát.

Olyan gyermekeknek, akik imádják a kreatív játékokat
A készlet nyújtotta öröm lehetőséget biztosít a gyermekek számára ahhoz, hogy fantáziadúsan feldíszítsék a tolltartót hangulatukhoz vagy szobájuk stílusához illeszkedve, de akár barátaikkal is megoszthatják alkotásaikat. Nagyszerű ajándék a mindennapi játékhoz, vagy tökéletes jutalom egy szorgalmas gyermeknek.

  • Fejleszd a gyermekek kreativitását ezzel a kalandos LEGO DOTS Tolltartó (41936) készlettel, ami fejleszti a képzelőerejüket és tervezési készségeiket, miközben egyedivé varázsolják a rakétát.
  • Rakétaformájú tároló! A gyermekek fejleszthetik önkifejező készségeiket, miközben a mellékelt mintaötletek alapján feldíszítik a többfunkciós tolltartót, vagy saját, új kinézetet találnak ki.
  • Mi rejt a tálca? Ez a mókás készlet tartalmaz egy személyre szabható rakétát nyitható ablakkerettel, ahovákép vagy rajz helyezhető, a hátsó tárolóban pedig elég hely van a ceruzáknak, írószereknek vagy bárminek, amit a gyermekek beletennének.
  • A 6 éves vagy nagyobb űr- és kézművesrajongó gyermekek imádni fogják ezt a Tolltartó (41936) készletet. A személyre szabható rakéta színes csempékkel kreatív ajándék fiúknak és lányoknak egyaránt.
  • A több mint 18 cm magas és 7 cm széles, hasznos és dekoratív rakétát tartalmazó, izgalmas DIY kreatív játék tökéletes a fiatal tervezőknek ahhoz, hogy folyamatosan gyakorolják tervezői képességeiket.
  • Lepd meg a gyermekeket elbűvölő kézműves ötletekkel, amiket a LEGO DOTS készletekkel megvalósíthatnak. Ez a saját tárolótálcával kiegészített szobadekorációs készlet szórakozás közben növeli a gyermekek önbizalmát és kreatív készségeit.
  • A LEGO DOTS szettek fejlesztik a gyermekek önkifejező és kreatív készségeit, miközben egyedi szobadekorációkat vagy ékszereket készítenek, így a gyermekek egy új csoportja ismerheti meg a LEGO játék nyújtotta örömet.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint megbízhatóan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.