A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 41442 Állatklinikai mentő homokfutó

Szélsebes mentőakció az állatrajongó gyermekeknek

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Állatklinikai mentő homokfutó
SKU 41442
EAN 5702016913712
Darabok 100
Sorozat LEGO Friends
LEGO ár 3 590 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 41442 Állatklinikai mentő homokfutó leírás

  • Az Állatklinikai mentő homokfutó (41442) egy kompakt, bajba jutott állatokat tartalmazó játékkészlet. A gyermekek eljátszhatják, hogy egy bajba jutott állat segítségére sietnek és az akcióra kész quad bike-kal kiszabadítják egy kidőlt fa alól.
  • Ez a mentőjáték 2 LEGO® Friends minifigurát, egy új, 2021 januárjában megjelenő kiskutyafigurát, egy aranyos, megépíthető vidéki piknikező helyet és egy quad bike-ot is tartalmaz.
  • A gyermekek eljátszhatják, hogy piknikeznek és a kiskutyával játszanak, vagy tovább fokozhatják a drámát, ha kidöntik a fát, ami csapdába ejti a kutyát. A quad bike-kal felemelhetik a fát, kiszabadíthatják a kutyát és a nap hőseivé válhatnak!
  • A gyermekek imádni fogják az állatorvosi felszerelést, amit ebben a LEGO® Friends szettben találnak. Tartalmaz cumisüveget és csontot a kutyának, adó-vevőt, egy láncot a fa megemeléséhez, piknikpokrócot ábrázoló csempét, szendvicset és bögrét is.
  • Klassz ünnepi, karácsonyi vagy születésnapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. Jutalmazd a szorgalmat egy kreatív, hétköznapi ajándékkal, ami órákig tartó mentőakciót nyújt.
  • A vízesés és a quad bike egyenként több mint 6 cm-esek, így elég kicsik ahhoz, hogy a gyermekek bármikor elővehessék, hogy azonnal belevágjanak a mentőakcióba, amikor csak kedvük tartja.
  • Még szórakoztatóbb építési élményt szeretnél nyújtani a fiatal építőknek? A digitális Instructions PLUS-szal most már megteheted! A közelítő, forgó, szellem és mentési módokkal az építés gyerekjáték lesz.
  • Az Állatklinikai mentő homokfutó kompatibilis az Állatklinika mentő (41445) és a Heartlake City állatklinika (41446) játékokkal, amelyek feltárják a LEGO® Friends állatmentő játékok gondoskodó világát.
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® elemeket és alkatrészeket a lehető legalaposabban teszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.