A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Barátság busz 41395

A gyermekek csatlakozhatnak legjobb bartaikhoz egy kalandos tra!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Barátság busz
SKU 41395
EAN 5702016618822
Darabok 778
Sorozat LEGO Friends
LEGO ár 18 893 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Barátság busz 41395 leírás

Mit kapsz egy régi londoni busz és egy kis Friends varázslattal meghintett babaház keverékéből? A LEGO Friends Barátság buszt (41395). Inspiráld az örökmozgó gyermekeket az új horizontok felfedezésére! Ebben a játékbuszban elég hely van a felszereléseknek (például a teniszütőknek és egy hálónak is!), valamint az utazáshoz legszükségesebb dolognak – a legjobb barátoknak!

Fedezd fel a lehetőségek világát
Ez a funkciókkal teli játék lehetőséget nyújt a gyermekek számára, hogy felfedezzék az összes izgalmas, utazási elemet, a jármű javításától és testreszabásától kezdve a csillagnézésen és a vadvilág megfigyelésén át egészen a csúszdázásig és a medencében való kikapcsolódásig.

Hozzáférhető helyiségek
Ez a készlet nagyszerű azoknak a gyermekeknek, akik imádják a babaházakat, a mini kiegészítőket és a kreatív játékot. A felső szint egyszerűen elcsúsztatható, így könnyedén hozzá lehet férni a klassz, alsó helyiségekhez. A legjobb ajándékot keresed a kis szerelődnek, aki egy bámulatos járművel szeretné kiegészíteni gyűjteményét? Akkor itt megtalálod, amit keresel! Hagyd, hogy a kis építőd felfedezze LEGO Heartlake City-t élete legjobb útján!

  • Hagyd, hogy a kreatív gyermekek egy kalandos útra induljanak ezzel a LEGO Friends készlettel! Ennek a funkciókkal teli, minifigurák számára kialakított busznak a fedélzetén végtelen, fantáziadús játéklehetőségek várnak rájuk, hiszen számtalan klassz elem és kiegészítő vár rájuk.
  • A játékbusz mellett megtalálod LEGO Friends Stephanie, Mia és Olivia minifiguráit is. A kreatív gyermekek fejleszthetik képzelőerejüket, miközben segítenek Heartlake City lányainak felfedezni a mókás funkciókat ésa minifiguráknak szánt kiegészítőket.
  • A gyermekek elképzelhetik, hogy bekuckóznak barátaikkal a hálószobákban, elvontatják a sérült járműveket egy csörlő segítségével, lubickolnak a medencében vagy kémlelik az eget a felső szintről, melyet ha elcsúsztatnak, hozzáférhetnek a minifiguráknak kialakított ágyakhoz.
  • Ez a LEGO Friends Barátság busz (41395) nagyszerű születésnapi ajándék a 8 év fölötti gyermekeknek, akik imádják a mókás járműveket és rendelkeznek egy kevés építési tapasztalattal.Ez az inspiráló építmény büszkeséggel tölti el a gyermekeket, miután megépítették.
  • A buszhoz rengeteg minifigura kiegészítő tartozik, de mivel körülbelül 14 cm magas és 30 cm széles, bármilyen más LEGO elem elfér benne, amit a gyermekek bele akarnak rakni. Ezzel a mókás játékkal minden LEGO készlet kompatibilis!
  • A dinamikus játék az út része. Ez a buszmodell nem csak egy helyben áll, hiszen a kerekei tényleg gurulnak. De elemekre nincs szükség – ezt a LEGO Friends buszt kizárólag a képzelet hajtja.
  • Ez a buszos játékkészlet tartalmaz egy könnyen érthető útmutatót, így még azok a gyermekek is pillanatokon belül útnak indulhatnak, akik számára újak a LEGO készletek és megépítésük.
  • Inspiráld a gyermekeket, hogy belevágjanak egy Heartlake City városbeli kalandra, ahol új horizontokat és érdeklődési köröket fedezhetnek fel, legjobb barátaik társaságában.
  • A LEGO kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot és kompatibilitást olyan erős illesztésekkel, mint a LEGO Heartlake City barátságok.
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt LEGO építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.