A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Minyonok Kung Fu edzése 40511

Mks kiegszt kszlet a Minyonok rajonginak, 4 minifigurval

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Minyonok Kung Fu edzése
SKU 40511
Darabok 54
Sorozat LEGO Minions
LEGO ár 3 843 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Minyonok Kung Fu edzése 40511 leírás

Lepj meg egy Minyonok rajongót ezzel a LEGO Minyonok: Minyonok Kung Fu edzése (40511) készlettel! Tartalmaz 4 minifigurát, Bob és Kevin Minyonokat, valamit Grút és Belle Bottomot is, így a gyermekek saját, csintalan kalandokat játszhatnak el kedvenc szereplőikkel. A készlet emellett telis-tele van szórakoztató kiegészítőkkel, amelyeket a szerepjáték életre kelthet. Megtalálod Belle Bottom használható láncát és Gru ragadós fegyverét is. A készlet emellett tartalmaz egy gyakorlóbábut 2 gyakorlófegyverrel, amelyek a bábu hátuljára csíptethetők.

  • A LEGO Minyonok: Minyonok Kung Fu edzése (40511) készlethez 4 minifigura tartozik, köztük Bob, Kevin, Gru és Belle Bottom. Nagyszerű ajándék a Minyonok 6 éves vagy nagyobb rajongóinak.
  • A készlet tartalmaz egy exkluzív Belle Bottom LEGO minifigurát.
  • Megtalálod benne a szereplők fegyvereit, valamint egy gyakorlóbábut is, így a rajongók saját, szélsebes Minyonok történeteket játszhatnak el.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.