A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Dagobert bácsi, Tiki, Niki és Viki 40477

tletes LEGO figurk a BrickHeadz gyjtemnyed bvtshez

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Dagobert bácsi, Tiki, Niki és Viki
SKU 40477
EAN 5702016961249
Darabok 340
Sorozat LEGO BrickHeadz
LEGO ár 10 290 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Dagobert bácsi, Tiki, Niki és Viki 40477 leírás

Nyűgözz le egy Disney rajongót ezzel a LEGO BrickHeadz ǀ Disney Dagobert bácsi, Tiki, Niki és Viki (40477) bemutatható építőkészlettel! A részletesen kidolgozott figurák a fekete BrickHeadz állványokon úgy ülnek, mint akik készen állnak a pénzszámlálásra és a csínytevésekre. A figurák olyan mókás részleteket tartalmaznak, mint Dagobert bácsi ikonikus cilindere és egy nyomtatott felsőtest csempe, valamint Tiki, Niki és Viki színben megegyező baseball sapkája és pólója. Ez a megépíthető figurakészlet nagyszerű ajándék a Disney rajongóknak, a BrickHeadz gyűjtőknek és a rajzfilmfigurák szerelmeseinek.

  • A gyűjthető építőkészlet tartalmazza a Disney ikonikus Dagobert bácsijának és unokaöccseinek, Tiki, Niki és Viki kiskacsák klassz LEGO BrickHeadz másolatait.
  • Nagyszerű ajándék a LEGO rajongóknak, a BrickHeadz gyűjtőknek és a 10 éves vagy nagyobb Disney rajongóknak.
  • Disney Dagobert bácsi több mint 10 cm magas, a kiskacsák pedig több mint 6 cm magasak. Ez a 340 elemből álló modell tartalmaz 4 figurát, amelyek mindegyikéhez egy fekete BrickHeadz állvány tartozik.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.