A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Mickey egér 40456

Hihetetlen, LEGO kockkbl plt Disney Mickey egr portr

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Mickey egér
SKU 40456
Darabok 118
Sorozat LEGO Brick Sketches
LEGO ár 6 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Mickey egér 40456 leírás

Ezzel a LEGO Brick Sketches Mickey egér (40456) készlettel az ikonikus Disney szereplők rajongói megépíthetik és kiállíthatják saját Mickey egér illusztrációjukat. A beépített kampó segítségével akaszd a falra – a 12×16-os méretű alaplap stabilan a helyén tartja a LEGO kockákat –, vagy állítsd ki a polcon! Az ünnepi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándéknak is remek készlet lenyűgöző kiegészítője lehet bármelyik LEGO Brick Sketches karakterportré gyűjteménynek.

  • A fiatal LEGO építők és a Disney Mickey egér rajongók egyaránt örömmel fogják megépíteni és kiállítani a jól ismert Disney szereplő klassz, gyűjthető Brick Sketches portréját.
  • Nagyszerű ajándékötlet a 8 éves vagy nagyobb gyermekek számára, hiszen ez a 118 elemből álló építőkészlet a LEGO Brick Sketches téma része, és tartalmazza az ikonikus szereplők gyűjthető, megépíthető, 3D-s illusztrációit, amelyeket egy 12×16-os alaplapon találsz.
  • A több mint 13 cm magas, 9 cm széles és 3 cm mély LEGO Brick Sketches Mickey egér kép bámulatos dísztárgy lehet a kandallópárkányon, de a beépített kampó segítségével akár a falra is akaszthatod.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.