A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Törpepapagáj 40443

Megpthet s killthat, aranyos trpepapagj s csibe BrickHeadz modell

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Törpepapagáj
SKU 40443
Darabok 261
Sorozat LEGO BrickHeadz
LEGO ár 5 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Törpepapagáj 40443 leírás

A madárrajongók szárnyalni fognak a boldogságtól ezzel a megépíthető és kiállítható BrickHeadz Törpepapagáj (40443) készlettel. A törpepapagáj és a csibe ikonikus BrickHeadz állványokon ülnek, amik úgy néznek ki, mint a madárülőfák. Az állványok egy strapabíró barna alaplapra illeszthetők, ami egy madárkalitka aljához hasonlít, emellett 2 matricát is találsz – 1 tollasat, 1 lábnyomosat –, amikkel feldíszítheted az alaplapot. Ez a megépíthető kisállatos készlet tökéletes ajándék minden gyermeknek, BrickHeadz gyűjtőnek és bárkinek, aki imádja a madarakat.

  • A gyűjthető építőkészlet tartalmazza egy kalitka alját szimbolizáló alaplapra illeszthető, kockákból épült állványon ülő törpepapagáj és csibe LEGO BrickHeadz modelljeit.
  • Nagyszerű ajándék a LEGO rajongóknak, a BrickHeadz gyűjtőknek és a 8 éves vagy nagyobb állatbarátoknak.
  • A több mint 9 cm magas, 261 elemből álló modell tartalmaz kockákból épült, fahatású standokat, valamint 2 matricát is – 1 tollasat, 1 lábnyomosat –, az alaplap feldíszítéséhez.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.