A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Szafari lombház a vadonban 31116

llatos szrakozs az talakthat Szafari lombhz a vadonban kszlettel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Szafari lombház a vadonban
SKU 31116
EAN 5702016889383
Darabok 397
Sorozat LEGO Creator 3-in-1
LEGO ár 7 693 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Szafari lombház a vadonban 31116 leírás

A LEGO 3 az 1-ben Creator készletekkel a gyerekek három különböző szerkezetet hozhatnak létre egyetlen készlettel. Számos különböző 3 az 1-ben Creator készletet már piacra dobtak. A LEGO 31116 Szafari Vadállatok faházával a 7 éves és idősebb gyerekek izgalmas szafarira indulhatnak.

Először is, ezzel a készlettel egy Szafari vadállatok faházat készíthetsz. Nézd meg, hogyan látogatja meg a zsiráf hangulatosan a faházban élő embereket. Egy élénk színű flamingó és egy kürtmadár is megáll errefelé.

A faházban van létra és erkély, valamint egy belső rész WC-vel és mosdóval. Vajon a fiú és a lány hamarosan szemtől szembe kerül az állítható zsiráffal, vagy elbújnak a kunyhóban?

Egy oroszlán vagy egy krokodil

Eleged van a faházból? Ezután még két további építési utasítást követhetsz. Inkább oroszlánnal vagy krokodillal mennél szafarira? Az oroszlánnal egy olyan repülőgépet építesz, amelyben egy minifigura is elfér. Egy fát és egy afrikai törpepapagájt is összeállítasz. Ez biztosan izgalmas kaland lesz!

Nem építenél inkább egy krokodilt? Ez magában foglal egy katamaránt állítható vitorlával. Így is maradnak téglák egy afrikai marabu építéséhez. Melyik kalandra indulsz ma?

Mókás építmények minden építőnek

A LEGO 31116 7 éves kortól alkalmas. A világos építési útmutató segítségével könnyen össze tudják szerelni a készletet. A 397 tégla arra is meghívja őket, hogy saját építményt hozzanak létre. Így ebben a dobozban nem csak három, hanem végtelen számú konstrukció található.

Kombináld a 3 az 1-ben készletet más LEGO készletekkel, és engedd szabadjára a fantáziádat. Mit szólnál egy monster truckhoz vagy egy lakóhajóhoz? Vagy inkább egy gyors motorkerékpárt vagy egy tűzokádó sárkányt építenél? Vagy a faház minifigurái szafarijukon hirtelen dinoszauruszokkal találkoznak? A lehetőségek végtelenek.

  • A LEGO Creator 3 az 1-ben Szafari lombház a vadonban (31116) építőkészlet 3 modellel ragadja meg a gyermekek fantáziáját: egy lombházzal, egy repülővel és egy hajóval.
  • Ez a LEGO készlet tartalmaz fiú és lány minifigurákat fényképezőgéppel, hogy a gyermekeknek még mókásabb szafari kalandokban legyen részük.
  • A lombház tartalmaz egy erkélyt, kanapéval és létrával, a belsejében egy vécét és egy mosdókagylót, valamint 3 kockákból épült állatot is: egy beállítható zsiráfot, egy flamingót és egy orrszarvú madarat.
  • A kétfedelű repülőgépben egy minifigurának kialakított pilótafülkét találsz, emellett egy oroszlánt, egy fát és egy afrikai törpepapagájt, míg a katamarán egy állítható vitorlát, egy krokodilt és egy afrikai marabut is tartalmaz.
  • A 397 elemből álló LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészlet mókás építést nyújt a 7 éves vagy nagyobb állatrajongóknak, így remek születésnapi vagy ünnepi ajándék, ami garantáltan örömet fog okozni nekik.
  • A LEGO Lombház több mint 18 cm magas, 12 cm mély és 12 cm széles – tökéletes méretű a játékhoz, de a szobádban is büszkén kiállíthatod.
  • Építs még nagyobb kalandokat más, klassz LEGO Creator 3 az 1-ben készletekkel is: Kiberdrón (31111), Vad oroszlán (31112), Versenyautó szállító (31113), Szupermotor (31114) és Tengerparti ház szörfösöknek (31118).
  • A LEGO Creator 3 az 1-ben készletekkel a gyermekeknek csodálatos, fantáziadús játékban lesz részük, miközben szórakoztató történeteket szőnek a dobozokban található 3 modell köré.
  • A LEGO építőelemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.