A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A modern lombház 21174

risi, modulris Minecraft lombhz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A modern lombház
SKU 21174
EAN 5702016913927
Darabok 909
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 33 593 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A modern lombház 21174 leírás

A LEGO Minecraft A modern lombház (21174) egy hatalmas, részletesen kidolgozott és végtelenül sokoldalú játékkészlet, ami hosszan tartó örömet nyújt a Minecraft játékosoknak és bármelyik gyermeknek, aki imádja a kreatív építést.

Végtelen módon átrendezhető Minecraft lombház
A gyermekek 4 különféle helyiséget építhetnek meg – egy konyhát, egy könyvtárat, egy dolgozószobát és egy hálószobát –, amelyeket számos eredeti Minecraft kiegészítővel dobhatnak fel – a bútoroktól kezdve, az ágyneműn át, egészen a szerszámokig és a TNT-ig. A készletet a gyermekek újra és újra átépíthetik és átrendezhetik, így olyan fantáziadús játék- és kiállítási lehetőségeket fedezhetnek fel, amelyek sosem érnek véget. A helyiségeket nem is muszáj a fához rögzítened. A készlet ideális olyan gyermekeknek, akiknek a képzelete túlnyúlik a hagyományos babaházak falain.

  • A LEGO Minecraft A modern lombház (21174) egy nagy, részletesen kidolgozott és rendkívül sokoldalú játékkészlet, ami 4 végtelen módon átrendezhető helyiséget tartalmaz, telis-tele eredeti Minecraft funkciókkal.
  • Tartalmaz egy töltött Creeper figurát, valamint panda és ocelot skineket, zombit, macskát és csirkét az online Minecraft játékból, emellett pedig rengeteg eredeti kiegészítőt is találsz.
  • A gyermekek újra és újra átépíthetik és átrendezhetik ezt a csodálatosan variálható és személyre szabható játékkészletet, ami fantáziadús, végtelen játék- és kiállítási lehetőségeket nyújt.
  • Ez a megépíthető és kiállítható, moduláris lombház ideális a 9 éves vagy nagyobb Minecraft rajongóknak és lelkes modellkészítőknek. Remek születésnapi, ünnepi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék.
  • A több mint 29 cm magas, 20 cm széles és 17 cm mély, lenyűgöző készlet tökéletes a fantáziadús játékhoz és a kreatív kiállításhoz, emellett más LEGO Minecraft készletekkel is kombinálható.
  • A színes játékkészlet rengeteg eredeti Minecraft kiegészítőt tartalmaz, köztük szerszámokat, bútort és TNT-t.
  • A LEGO Minecraft játékkészletekkel a Minecraft játékosok új módon élvezhetik a kedvenc játékukat, hiszen a LEGO kockák és elemek fantáziadús válogatása életre kelti a szereplőket, a helyszíneket és a funkciókat is.
  • A LEGO építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen összerakhatók és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.