A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Lóistálló 21171

Lovakrl val gondoskods s ijeszt csontvz Minecraft jtkosoknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Lóistálló
SKU 21171
EAN 5702016913897
Darabok 241
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 5 593 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Lóistálló 21171 leírás

A LEGO Minecraft Lóistálló (21171) készletben a népszerű online játék összes mókája és kalandja a LEGO kockák nyújtotta végtelen, kreatív lehetőségekkel és a lovakról való gondoskodás örömével párosul.

Kreatív játék a Minecraft játék istállóban
Azok a gyermekek, akik imádnak alkotni, díszíteni és szívesen engedik szabadjára a képzeletüket, imádni fogják ezt a sokoldalú LEGO Minecraft készletet. Az istállónak nyitható ajtói vannak, emellett telis-tele van eredeti Minecraft részletekkel, például az aranyrépával és a gyémántpáncéllal.Várnak rád lovak, amelyeket megetethetsz és gondoskodhatsz róluk, egy akadálypálya, amit tetszésed szerint alakíthatsz ki, és egy csontvázlovas, akivel megküzdhetsz! Ez a kézzelfogható, átrendezhető építőjáték-készlet ideális ajándék gyermekeknek – Minecraft játékosoknak és lórajongóknak egyaránt.

  • Miközben a gyermekek átrendezik és átépítik a LEGO Minecraft Lóistálló (21171) készletet, a jól ismert Minecraft karakterekkel végtelen játéklehetőségeket fedezhetnek fel.
  • Azok a gyermekek, akik imádják a Minecraft játékot, azonnal fel fogják ismerni a játék ló mobjait, az istálló épületét és az eredeti Minecraft kiegészítőket, amelyek rengeteg kézzelfogható játékra inspirálják őket.
  • Ez a sokoldalú játékkészlet számtalan szerepjátékos lehetőséget nyújt. A gyermekek megetethetik és gondoskodhatnak a lovakról, építhetnek nekik akadálypályát, amelyen átugrálhatnak, emellett pedig egy csontvázlovassal is megküzdhetnek!
  • A népszerű online játék kézzelfogható másolata minden 8 éves vagy nagyobb Minecraft játékost és lórajongót el fog bűvölni.
  • A több mint 9 cm magas, 14 cm széles és 14 cm mély, átrendezhető készlet tökéletes a játékhoz és a kiállításhoz, emellett más LEGO Minecraft készletekkel is kombinálható.
  • A színes lóistálló és a környezete egyaránt telis-tele van Minecraft kiegészítőkkel, például szénabálákkal, aranyrépával és gyémánt lovas páncéllal.
  • A LEGO Minecraft játékkészletekkel a Minecraft játékosok új módon élvezhetik a kedvenc játékukat, hiszen a LEGO kockák és elemek fantáziadús válogatása életre kelti a szereplőket, a helyszíneket és a funkciókat is.
  • A LEGO építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen összerakhatók és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.