A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Crafting láda 3.0 21161

A kzzelfoghat LEGO mkval a Minecraft jtkosok kreativitsa szabadon szrnyalhat

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Crafting láda 3.0
SKU 21161
EAN 5702016618280
Darabok 564
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 31 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Crafting láda 3.0 21161 leírás

A LEGO Minecraft Crafting láda 3.0 (21161) készlettel a valós világba csempészheted a Minecraft szórakoztató izgalmait a sokoldalú LEGO építőkockák és elemek segítségével.

Klassz, gyermekeknek szánt építőjáték a Minecraft játékosoknak
A Crafting láda készlet telis-tele van Minecraft ötletekkel és inspirációval. A játék népszerű szereplőivel – Steve-vel, Alexszel, egy Creeper-rel, egy malaccal és egy zombival – és rengeteg mókás funkcióval – a TNT kilövőtől kezdve, egészen egy Creeper összecsapásig –, ez a játékkészlet életre kelti a Minecraft kalandokat!

Interaktív útmutató
Az Instructions PLUS egy interaktív útmutató az okoseszközökre, melyet az ingyenes LEGO Építési útmutató alkalmazásban érhetsz el. A közelítő és forgó képmegjelenítő eszközök segítségével a fiataloknak rengeteg mókában lesz részük, miközben önállóan megépítik a kastélyt és a farmot. Az alternatív építményeket megtalálod online.

A LEGO kockákkal és figurákkal életre keltheted a Minecraft játékokat
A LEGO Minecraft készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen, kreatív játékot. A Minecraft építőjátékok klassz gyűjteménye a fantáziadús játék új dimenziójába repíti a játékosokat.

  • Keltsd életre a Minecraft játékosok kreatív kalandjait a Crafting láda 3.0 (21161) készlettel! Telis-tele van LEGO Minecraft építőkockákkal és jól ismert figurákkal, melyek végtelen, fantáziadús játékra inspirálnak!
  • Ez a Minecraft építőjáték 564 kockát és elemet tartalmaz, valamint a játék népszerű szereplőit – Steve-et, Alexet, egy Creeper-t, egy malacot és egy zombit – és rengeteg mókás funkciót, a TNT kilövőtől kezdve, egészen egy Creeper összecsapásig.
  • A készletben a gyermekek mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet ahhoz, hogy fantáziadús Minecraft kalandokat játsszanak el egy klassz kastélyban, egy sűrűn lakott farmon és saját lenyűgöző környezetükben, miközben felfedezik kedvenc játékuk új lehetőségeit.
  • A LEGO Minecraft Crafting láda 3.0 készlet nagyszerű születésnapi ajándék a 8 éves vagy annál idősebb játékosoknak. Legyen szó önálló vagy csoportos játékról, ez az építőjáték garantáltan végtelen, kézzelfogható Minecraft szórakozást nyújt a gyermekek számára.
  • A több mint 18 cm magas, 27 cm széles és 26 cm mély kastéllyal, a több mint 16 cm magas, 26 cm széles és 26 cm mély farmmal ellátott játékkészlet hatalmas Minecraft szórakozást nyújt.
  • Ehhez az „építsd meg és játssz“ Minecraft építőjátékhoz nincs szükség elemekre. A szórakozást a gyermekek képzelete indítja be – így a móka sosem ér véget.
  • A nyomtatott útmutató nagyszerű, ám a digitális Instructions PLUS egyenesen ZSENIÁLIS! A LEGO Építési útmutatók alkalmazás segítségével még a kezdő építők is ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik modelljük képét, miközben kialakítják saját Minecraft világukat.
  • A LEGO Minecraft készletek a Minecraft online izgalmait kézzelfogható építéssel egyesítik. A részletesen kidolgozott modellekkel, elemekkel és szereplőkkel, valamint számtalan mókás funkcióval ellátott készletek a Minecraft szórakozás új dimenziójába repítik a játékosokat.
  • A LEGO építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva az egyöntetűséget, a kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy gyermeked építőkészlete megfeleljen a világ legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványainak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.