A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kockák és állatok 11011

10 lenygz jtk llat vr arra, hogy a gyermekek megptsk ket s jtszanak velk

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kockák és állatok
SKU 11011
EAN 5702016668056
Darabok 1500
Sorozat LEGO Classic
LEGO ár 16 793 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Kockák és állatok 11011 leírás

A kis állatbarátok élvezni fogják a végtelen, fantáziadús játékot ezzel az állatos építőkészlettel. A 10 lenyűgöző állat egyszerre is megépíthető, mindegyik a saját környezetében. Építés és játék közben a gyermekek a kulcsfontosságú készségeiket is fejlesztik.

Gyermekeknek szánt, LEGO kockából épült állatok kezdő építők számára!
A kicsik meg fognak vadulni ezekért a könnyen megépíthető LEGO állatokért. A 10 könnyen megépíthető játék között találsz egy állvánnyal ellátott pávát, bikát, pingvint jéggel, sziklákon lévő dinoszauruszt, egyszarvút, struccot fészekkel, csigát, vízilovat, hátán egy madárral, egy pandamacit bambuszfákkal és egy zsiráfot fával. Miközben a gyermekek megépítik és átalakítják a figurákat és kiegészítőket, felfedezik az építés örömét és elmerülnek a fantáziadús szerepjátékban.

Inspiráld a kreatív készségeket LEGO Classic építőjátékokkal!
A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a kreatív építést és fantáziadús játékot. Ha az egyszerű útmutatóval és szórakoztató modellekkel belevágnak az építésbe, sosem akarják majd abbahagyni!

  • A gyermekek 10 mókás és jól ismert állatot építhetnek meg, majd kreativitásukat szabadjára engedve belevághatnak a fantáziadús, végtelen játékba. Ehhez pedig végtelen építési lehetőségek társulnak… így nem létezik lehetetlen!
  • Ebből a kreatív játékból építhetsz pávát, bikát, pingvint, dinoszauruszt, egyszarvút, struccot, csigát, vízilovat, pandát, zsiráfot… és bármit, amit a gyermekek el tudnak képzelni! Az 1500 bámulatos kockával az állatok építése csupán a kezdet!
  • A fiatalok átadhatják magukat az építésnek és játéknak modelljeikkel, emellett saját alkotásaikat is elkészíthetik. A gyermekek kibővíthetik a mókát a kockák és elemek más LEGO játékokkal való kombinálásával.
  • A 4 éves vagy idősebb fiúk és lányok egyaránt imádják majd ezt az állatos építőkészletet. Ez a szórakoztató és tanulást segítő LEGO játék ideális karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék az állatbarát gyermekeknek.
  • Az 1500 LEGO kockával a gyermekek elővehetik kreativitásukat, így nem muszáj csak állatokat építeniük, hogy fejlesszék építési készségeiket – a lehetőségek száma végtelen!
  • Ehhez az állatos készlethez nincs szükség elemekre, így a móka sosem ér véget! Csakis a gyermekek képzeletére van szükség a kreatív szórakozás beindításához. Az ehhez hasonló kézzelfogható játékokkal számtalan fejlődési készséget sajátítanak el.
  • Az egyes állatokhoz tartozó, egyszerű, átlátható útmutatók segítségével a gyermekek már bele is vághatnak a LEGO modellek megépítésébe, amint kinyitották a készletet. Minél többet játszanak, annál több új és izgalmas játéklehetőséget találnak ki.
  • Fejleszd a gyermekek kreatív gondolkodását és finommotoros készségeit a kockák, elemek, ötletek és inspirációk őrült keverékével, melyet minden LEGO Classic készletben megtalálsz. Nagyszerű, végtelen játék a LEGO kezdők számára!
  • A LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – és ez már 1958 óta így van.
  • Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb biztonsági normáknak, a LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat, hogy a játék biztonságos legyen a gyermekednek.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.