A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10940 Pókember főhadiszállása

Pókember, fejlődést segítő, gyermekbarát játékkészlet

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Pókember főhadiszállása
SKU 10940
Darabok 36
Sorozat LEGO DUPLO
LEGO ár 11 990 Ft
Kiadási dátum 1 június, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10940 Pókember főhadiszállása leírás

  • A LEGO® DUPLO® Marvel Pókember főhadiszállása (10940) tartalmaz 3 szuperhősfigurát és rengeteg klassz tevékenységet, így a kis szuperhősökre végtelen, kézzelfogható, fantáziadús játék vár.
  • Tartalmaz egy megépíthető Pókember főhadiszállást, valamint 3 szuperhősfigurát – Pókembert, Miles Moralest és Ghost Spidert – egy vagány motorkerékpárral és szórakoztató kiegészítőkkel.
  • Ez a végtelenül rugalmas játékkészlet rengeteg lehetőséget tartogat a 3 szuperhősbarát számára, akik egy csapatként összefoghatnak, miközben izgalmas küldetésekben és szórakoztató tevékenységekben vesznek részt.
  • Lepj meg egy óvodás szuperhőst ezzel a 2 éves kortól ajánlott, nagyszerű ajándékkal! A végtelen, fantáziadús kalandok során életre szóló készségeket is elsajátíthat.
  • Ez a sokoldalú építőjáték több mint 19 cm magas, 12 cm széles és 13 cm mély, ami rengeteg szórakozást nyújt a kis szuperhősöknek.
  • Az egyszerű, nyomtatott útmutató segítségével a szülők is részt vehetnek a szórakoztató építésben és játékban, így a kisgyermekükkel értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át.
  • Minden LEGO® DUPLO® játékkészletet úgy terveztünk, hogy a színes, gyermekbarát elemek és a fantáziadús funkciók végtelen, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket.
  • A LEGO® DUPLO® játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
  • A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.