A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Roxfort Uzsonnásdoboz 5007891

Mgikus uzsonnsdoboz a Harry Potter rajongknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Roxfort Uzsonnásdoboz
SKU 5007891
Sorozat LEGO Harry Potter
LEGO ár 3 190 Ft

LEGO Roxfort Uzsonnásdoboz 5007891 leírás

Hints egy csipetnyi varázslatot a gyermeked uzsonnájára a LEGO Harry Potter Roxfort Uzsonnásdobozzal. Csodálatos ajándék a 3+ éves gyermekeknek a Harry Potter figurák ábrázolásával a doboz fedelén és benne a mobil elválasztóval, amely elkülönít a különböző ételeket. A fedél könnyen levehető és tányérrá alakítható – tökéletes az elfoglalt varázslók, boszorkányok és Mugli gyermekek számára, hogy erőt gyűjthessenek az újabb kalandoz.

  • LEGO Harry Potter Roxfort Uzsonnásdoboz – A tartós polipropilén anyagból készült uzsonnásdoboz fedelén a Harry Potter figurák ábrázolása látható
  • Mókás ajándékötlet a 3+ éves gyermekeknek
  • Mókás és praktikus – Az uzsonnásdobozon könnyen nyitható csatok vannak, amelyekkel rögzítheted a fedelet, hogy frissek maradjanak az ételek. Emellett egy elmozdítható elválasztót is találsz az ételek elkülönítéséhez A fedél tányérként is használható
  • Könnyen hordozható – Méretek: 16 cm hosszú, 13 cmszéles és 7 cm mély Tedd teljessé az uzsonnás szettet a LEGO Harry Potter RoxfortKulaccsal (külön kapható)

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.