A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Hermione Granger világító kulcstartó 5007906

Vilgtsd meg a lenygz kalandokhoz vezet utat!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Hermione Granger világító kulcstartó
SKU 5007906
Sorozat LEGO Harry Potter
LEGO ár 5 790 Ft

LEGO Hermione Granger világító kulcstartó 5007906 leírás

Gyönyörködj fiatal varázslódban, boszorkányodban vagy muglidban a LEGO Harry Potter Hermione Granger világító kulcstartóval. Egy nagy, beállítható LEGO minifigurát tartalmaz, mindkét lábában erős LED-lámpákkal, amelyek a törzs megnyomásával aktiválhatók. A kulcstartó könnyen rögzíthető táskára, hátizsákra vagy kulcsokra, és varázslatos ajándék lehet 6 éves kortól. Elemek járnak hozzá.

  • Hermione Granger világító kulcstartó – A szett egy nagy, beállítható Hermione Granger LEGO minifigura-kulcstartót tartalmaz, amelynek lábfejében 2 világos LED-lámpát találsz, emellett egy strapabíró karikához és egy lánchoz van rögzítve
  • Könnyedén bekapcsolható és irányítható a fény – Nyomd meg a LEGO minifigura felsőtestét és kapcsold be a fényeket, majd mozgasd a lábait, hogy különféle irányokba világíts vele!
  • Ajándékötlet 6 éves és annál idősebb Harry Potter rajongóknak – A nagy Hermione Granger LEGO minifigura több mint 7 cm magas. Az elemeket a csomag tartalmazza, és az automatikus kikapcsolás funkció segít az akkumulátor energiatakarékosságában. Elemek járnak hozzá

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.