A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Griffendél Uzsonnásdoboz 5007890

Mks uzsonnsdoboz a Harry Potter rajongknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Griffendél Uzsonnásdoboz
SKU 5007890
Sorozat LEGO Harry Potter
LEGO ár 3 190 Ft

LEGO Griffendél Uzsonnásdoboz 5007890 leírás

Tedd mágikussá a Varázslóvilág fiatal rajongóinak uzsonnáját a LEGO Harry Potter Griffendél Uzsonnásdobozzal! Csodálatos ajándék a 3+ éves gyermekeknek a Griffendél-torony ábrázolásával a doboz fedelén és a mobil elválasztóval, amely elkülöníti a zöldséget, a gyümölcsöt, a szendvicset és így tovább. A fedél könnyen levehető és tányérrá alakítható – tökéletes az elfoglalt varázslók, boszorkányok és Mugli gyermekek számára, hogy útközben is falatozhassanak.

  • LEGO Harry Potter Griffendél Uzsonnásdoboz – Ez a tartós polipropilén anyagból készült uzsonnásdoboz, melynek fedelén a Griffendél-torony látható, jópofa ajándék a 3+ éves gyermekeknek
  • Mókás és praktikus – Az uzsonnásdobozon könnyen nyitható csatok vannak, amelyekkel rögzítheted a fedelet, hogy frissek maradjanak az ételek. Emellett egy elmozdítható elválasztót is találsz az ételek elkülönítéséhez A fedél tányérként is használható
  • Könnyen hordozható – Méretek: 16 cm hosszú, 13 cm széles és 7 cm mély Tedd teljessé az uzsonnás szettet a LEGO Harry Potter Griffendél kulaccsal (külön kapható)

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.