A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Hátizsák – Majom 5008680

Aranyos figurs htizsk vods gyermekeknek

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Hátizsák – Majom
SKU 5008680
Sorozat LEGO DUPLO
LEGO ár 16 590 Ft

LEGO Hátizsák – Majom 5008680 leírás

A felismerhető LEGO DUPLO állatfigurák által ihletett színes hátizsák tökéletes az állatokat szerető óvodások kalandjaihoz. A tágas fő rekesz elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy könyv vagy egy pulóver, és van benne egy belső zseb is a kisgyermekek értékes játékainak. A cipzáras külső zseb ideális nassolnivalók és apró játékok tárolására. Ez a könyvek tárolására ideális gyerektáska fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, amelyek biztonságban tartják a kisgyermekeket gyenge fényviszonyok mellett is, és állítható vállpántokkal rendelkezik, így segít megtalálni a tökéletes illeszkedést.

  • Hátizsák kisgyermekek számára – Könyvek tárolásához ideális, színes táska óvodáskorú gyerekeknek, állatos mintával, állítható pántokkal, biztonságos dupla cipzárral, elülső cipzáras zsebbel és fényvisszaverő csíkokkal
  • A LEGO DUPLO könyvtartó táskakollekció része – Ez a hátizsák rendkívül tartós, vízálló, újrahasznosított poliészterből készült, és 5 különböző karaktermintával érhető el
  • Ajándékötlet minden korosztály LEGO DUPLO rajongójának – A hátizsák 30 cm magas, 27 cm széles és 12 cm mély a bőséges tárolóhelyért.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.