A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Állatrajongók csomagja 5007911

llati mka a kis llatbartoknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Állatrajongók csomagja
SKU 5007911
EAN 5702017598444
Sorozat LEGO Friends
LEGO ár 27 984 Ft

LEGO Állatrajongók csomagja 5007911 leírás

Az állatokat szerető gyerekek megélhetik kreativitásukat ezzel a szórakoztató csomaggal, amely a LEGO DOTS Kreatív állatos fiókot és a LEGO Friends Kutyamentő Központot egyesíti. Figyeld gyermeked fantáziájának virágzását, ahogy a DOTS tárolódobozt kedvenc állatdizájnjával vagy mintájával díszíti a színes csempék segítségével. Ezt követően jöhet a Kutyamentő Központ megépítése. A készlet sok állatápolási kiegészítőt tartalmaz, a moduláris stílus pedig lehetővé teszi, hogy a gyerekek személyre szabják az épület elrendezését.

  • Csomag a kis állatbarátoknak – Ezzel a kreatív csomaggal a gyerekek kifejezhetik magukat, miközben LEGO DOTS darabokkal terveznek, amely után kiélvezhetik az építést és a játékot a LEGO Friends készlettel
  • LEGO DOTS Kreatív állatos fiók – A tárolódoboz színes csempékkel való feldíszítésével kényeztetheted az állatok rajongóit, miközben felfedezik képzelőerejüket és kifejezhetik magukat.
  • LEGO Friends Kutyamentő központ – A szett építés és játék közben arra bátorítja a gyerekeket, hogy gondoskodjanak az állatokról, 3 minifigurával, 3 kutyával és kiegészítőkkel.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.