A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO NINJAGO Városi Lombház 71741

Ltvnyos LEGO NINJAGO nindzsahz jtkkszlet

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO NINJAGO Városi Lombház
SKU 71741
Darabok 5686
Sorozat LEGO NINJAGO
Kor 14+ év
LEGO ár 141 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO NINJAGO Városi Lombház 71741 leírás

Tíz évvel ezelőtt kelt életre a LEGO Ninjago izgalmas világa. Egy izgalmas világ tele nindzsákkal, gonosztevőkkel és vérfagyasztó kalandokkal. A Ninjago világ tizedik évfordulója alkalmából a LEGO 2021. január 14-én adja ki a Ninjago City Gardens készletet. A LEGO 71741 egy meglepetésekkel teli készlet lesz. Minden Ninjago rajongó álma.

Elkápráztat a részletekkel

A Ninjago City Gardens készlet tele van érdekes, meglepő és varázslatos részletekkel. Nemcsak egy nem kevesebb, mint 3 emelet magas nindzsa-házat kapunk, hanem a Ninjago City Gardens egy fagylaltozót, egy múzeumot és egy igazi nindzsa parancsnoki központot is tartalmaz. Még egy rejtett szobát is hozzáadtak. Megtalálod?

A készlet moduláris, ami azt jelenti, hogy az egyes emeleteket könnyen szét lehet szedni. Így könnyen hozzáférhetsz mindenhez, hogy megcsodáld, vagy persze, hogy játssz vele. A LEGO 71741 nem kevesebb mint 5685 alkatrészből áll. Itt megtalálod a legaranyosabb kiegészítőket és a legszebb részleteket a nindzsa történelemhez kapcsolódóan.

Kombinálható más készletekkel

Néhány évvel ezelőtt a LEGO kiadta a Ninjago City és a Ninjago City Docks készleteket. Mindkét készlet a Ninjago film alapján készült, és hatalmas népszerűségnek örvendett a Ninjago és a LEGO rajongók körében. A készletek összekapcsolhatók, így még több építési és játékélményt nyújtanak. Erre épít a LEGO a Ninjago City Gardens játékkal.

A LEGO 71741 a többi Ninjago City készlettel is összekapcsolható. Ez minden bizonnyal sok nosztalgiát fog ébreszteni a régebbi Ninjago LEGO-rajongókban, de az új rajongók számára is biztosan növeli a játék élvezetét.

A Ninjago City készleteken kívül a LEGO még több Ninjago LEGO-t adott ki az évek során. Természetesen ezek a készletek jól illeszkednek a Ninjago City Gardenshez is. Merülj el teljesen ebben az érdekes világban, és találd ki a legizgalmasabb nindzsa kalandokat.

Órákig tartó építő és játszó szórakozás

Még ha csak a Ninjago City Gardens van is meg, akkor is bőven lesz mit építened. A nindzsa ház 73 centiméter magas, 44 centiméter hosszú és 33 centiméter széles. Ez teszi a szerkezetet igazi szemet gyönyörködtetővé, és órákig tartó építési szórakozást biztosít.

Hogy a móka még nagyobb legyen, nem kevesebb, mint 19 minifigurát kapsz a készlethez. Az összes nindzsa és néhány szövetségesük megtalálható a dobozban. A legkülönlegesebb minifigura, amit a LEGO 71741-es játékban találsz, egy exkluzív aranyszínű Wu Legacy. Ez a figura kifejezetten a Ninjago tizedik évfordulójának tiszteletére készült, és csak ebben a készletben találod meg. Az igazi Ninjago rajongóknak kötelező darab.

Egy felejthetetlen születésnapi ajándék

A Ninjago City Gardens tökéletes módja annak, hogy megünnepeljük a szeretett világ tizedik születésnapját. A sok részlet, a szórakoztató minifigurák és a készlet mérete méltó a Ninjago világ méretéhez és hatásához.

Elég bonyolult készletet kell építeni, ezért a dobozon 14+ korhatár van feltüntetve. De ez az építési projekt felnőtteknek vagy Ninjago rajongóknak is nagyon alkalmas. Készen állsz arra, hogy igazi nindzsának érezd magad?

  • A látványos NINJAGO Városi Lombház (71741) készlet egy nindzsaházmodellt tartalmaz az építéshez és a játékhoz, de akár ki is állíthatod, így ünnepelve a NINJAGO világ 10. évfordulóját.
  • A ház játékkészlet 19 lenyűgöző minifigurát tartalmaz a klassz szerepjátékhoz, köztük ifjú Lloydot, Kait, Zane-t, városi Cole-t, városi Jay-t, városi Nyát, Wu Legacy-t, Misakót, Ronint, Hait, Cece-t, Meit és Titót is.
  • A modell számos helyiséget tartalmaz, köztük egy fagylaltozót, Chen tésztaházát, egy nindzsa irányítótermet és egy múzeumot, ahol rengeteg kiegészítő és részlet található a nindzsák gazdag történelméről.
  • A modell mind a három szintje levehető, így könnyedén játszhatsz benne, emellett egy létrát is találsz, amit a ház hátulján fel- és lehúzhatsz.
  • Ez az 5685 elemet tartalmazó nindzsa játékkészlet nagyszerű születésnapi ajándék a szenvedélyes NINJAGO vagy LEGO rajongóknak, amivel a szülők és a gyermekük a közös építés során remekül szórakozhatnak együtt.
  • A nindzsaház több mint 73 cmmagas, 44 cm hosszú és 33 cm széles, ami kiállítva egész biztosan le fog nyűgözni mindenkit.
  • A szett tartalmaz egy gyűjthető, arany Wu Legacy minifigurát, ami szintén a LEGO NINJAGO játékok 10. évfordulóját jelöli.
  • A LEGO NINJAGO klassz játékokból álló, lenyűgöző, kiállítható gyűjteménye robotokat, sárkányokat, autókat és hajókat is tartalmaz.
  • A LEGO építőelemek már több mint hat évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, így biztosítva, hogy egyszerűen szétszedhetők legyenek. Még nindzsaképességekre sincs szükség!
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a világ legszigorúbb biztonsági szabványainak, így a LEGO játékkészletekkel a gyermekeid biztosan jó kezekben vannak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.