A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Mágneskészlet – Kék 5006175

Praktikus mgnesek LEGO stlusban

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Mágneskészlet – Kék
SKU 5006175
EAN 5711938033095
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 3 190 Ft

LEGO Mágneskészlet – Kék 5006175 leírás

Ragadd meg mindenki figyelmét egy LEGO Mágneskészlettel, ami 2 mágnest tartalmaz: az egyik egy kerek, 1×1-es LEGO elem formájában, a másik pedig egy 1×1-es négyzetelem formájában. Mindkettő praktikus és szemet gyönyörködtető, így ideálisak a rajzok, képeslapok, listák vagy fontos emlékeztetők kifüggesztéséhez. A készlet többféle színben elérhető (külön kaphatók), és szuper kis ajándék a 3 éves vagy nagyobb LEGO rajongóknak.

  • 2 mágnes klasszikus LEGO designnal – Tegyél ki rajzokat, képeslapokat, jegyzeteket és sok minden mást a kerek, 1×1-es LEGO elem és az 1×1-es négyzetelem formájú mágnesekkel!
  • Nagyszerű ajándékötlet a 3 éves vagy nagyobb LEGO rajongóknak – Mókás kis születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a kreatív gyerekek és a LEGO rajongók minden korosztályának.
  • Kicsi és szemet gyönyörködtető – Az egyes mágnesek több mint 4 cm szélesek. A készlet többféle színben elérhető (külön kaphatók).

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.