A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Csotrogány 76232

Add a gyerekek kezbe a Marvelek cm Marvel Studios film akciit a Csotrogny szuperhsrhajval s a filmszereplk ikonikus minifigurival!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Csotrogány
SKU 76232
Darabok 420
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 39 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Csotrogány 76232 leírás

Add az ifjú szuperhősök kezébe a Marvelek című Marvel Studios film akcióit a LEGO Marvel Csotrogány (76232) szettel! A 8 éves vagy nagyobb gyerekek a Marvel-moziuniverzum ikonikus minifiguráihoz csatlakozva intergalaktikus kalandokba vághatnak bele a filmből ismert, szuper űrhajó fedélzetén.

Autentikus űrhajó a Marvelek című Marvel Studios filmből
Repítsd át a gyerekek képzeletét az univerzumon a látványos Csotrogány űrhajó fedélzetén! Miközben kalandról kalandra járnak, a gyerekek a 2 korongvetőt is használhatják, hogy megvédjék magukat az ellenséges támadókkal szemben. A Csotrogány nyitható pilótafülkéjének köszönhetően a gyerekek hozzáférhetnek az űrhajó tudományos felszereléséhez, a lemezekhez és más kiegészítőkhöz. Emellett a 3 minifigurából álló legénységnek is elég hely van benne: Marvel kapitánynak, Ms. Marvelnek és Photonnak – valamint Goose-nak, a Flerkennek. Ha a gyerekek extra digitális mókára vágynak, a LEGO Builder app intuitív nagyító és forgató eszközeivel építés közben megjeleníthetik a modellt.

  • tbd-LSH-movie-2022

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.