A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A békaház 21256

A Minecraft akcik s a jtk ikonikus bkinak rajongi imdni fogjk, ha megpthetik a bkahzat, s kint a mocsrban megkzdhetnek a zombival s a tengeri zombival

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A békaház
SKU 21256
Darabok 400
Sorozat LEGO Minecraft
LEGO ár 22 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A békaház 21256 leírás

Ez a LEGO Minecraft játékház béka formájú és a játék népszerű karaktereit tartalmazza. LEGO Minecraft A békaház (21256) egy gyakorlatias gamerajándék 8 éves vagy nagyobb gyerekeknek.

Építőjáték gyerekeknek, akik szeretik a Minecraft játékoz. A békaház tele van eredeti Minecraft részletekkel – ágy, asztal, barkácsasztal, kemence, torta és méz –, a levehető tető pedig könnyű hozzáférést biztosít a belsejéhez. Odakint van egy farm, ahol a játékosok céklát, gabonát és virágokat termeszthetnek, és van egy tó, ahol a gyerekek használhatják a pecabotot és az evezős, sötét tölgyfa játékhajót. 3 féle békát (zöld, szürke, barna) és nyálkát tartalmaz, aminek, mint ahogy a játékosok majd látják, különleges kapcsolata van a békákkal. Ez a sokoldalú LEGO Minecraft szett tartalmaz egy Minecraft hőst, egy zombit és egy tengerizombi-figurát szigonnyal, ami végeláthatatlan akciót és játékos mókát biztosít. Az ifjú építők imádni fogják a LEGO Builder appot is, ahol felnagyíthatják és elforgathatják a modellek 3D-s változatát, és követhetik a haladásukat.

  • Békás játékház gamereknek és gyerekeknek – Ennek a LEGO Minecraft játékkészletnek a háza béka alakú, és a szett eredeti részleteket, mobfigurákat és- szereplőket rejt a 8+ éves fiúk és lányok részére.
  • Minecraft figurák készlete – Ez az autentikus játékszett egy megépíthető házat és Minecraft karakteret tartalmaz: mocsár felfedező, zombi, tengeri zombi, nyálka és 3 béka.
  • Rengeteg játéklehetőség – Ez a gyakorlatias Minecraft játék rengeteg játéklehetőséget kínál a gyerekeknek, a kreatív építéstől kezdve, a csatajeleneteken át az állatok gondozásáig.
  • LEGO Minecraft éllatos játék – Népszerű Minecraft kiegészítők, mint a bútorok, az élelem, a betakarítandó tanyasi termények, a barkácsasztal, a kemence, a láda, a horgászbot (és a hal!), a sötét tölgy játékhajó és a szigony.
  • Ajándék gamereknek – Ajándékozd ezt a gyakorlatias játékot a Minecraft építés, szereplők és állatok 8 éves vagy nagyobb rajongói számára.
  • 3D építési útmutató – A szuper élményhez a gyerekek letölthetik a LEGO Builder appot, amelynek digitális eszközeivel felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, szetteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.
  • Életre keltett Minecraft – A LEGO Minecraft készletekkel a gyerekek különféle módokon élvezhetik a népszerű videójátékot, hiszen a mobokat, helyszíneket és funkciókat a LEGO kockák kézzel fogható kreativitása kelti életre.
  • Építőjáték gyerekeknek – A készlet 400 elemből áll, 11 cm magas, 22 cm széles és 17 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.