A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Tárolófej – Nagy (csontváz) 5005634

Nagy LEGO trol kockastlus koponya formjban

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Tárolófej – Nagy (csontváz)
SKU 5005634
Sorozat LEGO Minifigures
LEGO ár 9 490 Ft

LEGO Tárolófej – Nagy (csontváz) 5005634 leírás

Ez a fehér LEGO tárolófej tökéletes módot nyújt a LEGO rajongóknak a kockák, írószerek és más, kisebb tárgyak tárolásához. A jól ismert LEGO minifigurafej felnagyított változata tartós műanyagból készült, mosolygó csontváz-arckifejezéssel és egy levehető fedéllel rendelkezik, így praktikus megoldást jelent a mindennapos tároláshoz. Nagyszerű módja annak, hogy kísérteties mókát varázsolj bármelyik szobába, de akár a halloweeni finomságokat is osztogathatod belőle, emellett más LEGO dekorelemekkel is könnyen és hatékonyan kombinálható.

  • Kísérteties tárolás – Felnagyított LEGO minifigurafej levehető fedéllel és mosolygó csontváz-arckifejezéssel.
  • Egy arc minden rajongónak – Ez az egymásra rakható tárolómegoldás tartós polipropilén anyagból készült, emellett számos méretben és különféle arckifejezésekkel elérhető.
  • Nagyszerű szórakozás – A több mint 25 cm magas és 24 cm átmérőjű modellben elég hely van a LEGO kockák, a halloweeni finomságok és bármi más számára, amit rendszerezve szeretnél tárolni.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.