A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Knuckles őrző páncélja 76996

Videjtk-karakterek s akcik a LEGO Sonic the Hedgehog rajongknak a Knuckles rz pnclja kszletben, egy pncllal, vitorlzval s 2 jtkfigurval

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Knuckles őrző páncélja
SKU 76996
Darabok 276
Sorozat LEGO Sonic the Hedgehog
LEGO ár 14 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Knuckles őrző páncélja 76996 leírás

A 8 éves vagy nagyobb, Sonic rajongó fiúk és lányok vidám kalandokban vehetnek részt a LEGO Sonic the Hedgehog Knuckles őrző páncélja (76996) játékszettel. A gyerekeket arra ösztönzik a Sonic és a többi videójáték-szereplő által inspirált szökések, hogy rengeteg küldetéseket találjanak ki Knucklesnek és Rouge-nak, miközben megépítik a szettet, és fantáziadús módokon eljátsszák a Mester Smaragd eltűnését és visszaszerzését a vitorlázó és a páncél segítségével.

Ez a vidám, gyerekeknek szóló Sonic játék rengetek akciót és történetmesélési lehetőséget kínál. A gyerekek több módon is eljátszhatják, hogy Knuckles megvédi a Mester Smaragdot, vagy hogy Rouge ellopja azt, és megszökik. Az akciófigurákat kedvelő gyerekek mind büszkék lennének egy ilyen részletgazdag páncélra.

A gyors, akciókkal teli szórakozás találkozik a kreatív játéklehetőségekkel a LEGO Sonic the Hedgehog gyermekeknek szóló szettben. A Kék Süni rajongói imádni fogják, hogy inspiráló jeleneteket alkothatnak 3 kedvenc Sonic játékfigurájukkal. A gyerekek könnyű és intuitív építési kalandokban vehetnek részt a LEGO Builder app segítségével, amelyben felnagyíthatják, 3-be elforgathatják és elmenthetik a készleteket, valamint nyomon követhetik a haladásukat.

  • Sonic akciójátékok – Lepd meg a 8+ éves gyerekeket és rajongókat a Knuckles őrző páncélja szettel, amely számos történetlehetőséget rejt magában a Sonic videójáték karaktereivel!
  • Őrző páncél – A játék tartalmaz egy megépíthető robotot dupla kilövővel, egy vitorlázót, egy Mester Smaragdot és 2 videójáték-karaktert, Knucklest és Rouge-ot.
  • Knuckles – Az akciójáték tartalmaz egy beállítható páncélt hatalmas öklökkel, hogy inspirálja a gyerekek kalandjátékát, és könnyen kihívhatják egymást a játékrajongók a közös játékok alkalmával.
  • LEGO Sonic kalandok – Ezzel a vidám, gyerekek számára készült szettel a Sonic rajongók a végtelenségig fokozhatják a játéklehetőségeket, ha a sorozat más LEGO Sonic the Hedgehog játékszettjeivel kombinálják.
  • Ajándék gamereknek – Ez a megépíthető, gyerekeknek szóló ajándék nagy teret ad a történetmesélésnek az olyan funkciókkal, mint a platform a siklón, amellyel tartani lehet a Mester Smaragdot.
  • Kreatív LEGO játékok – Mindegyik LEGO Sonic the Hedgehogjátékszett gyors akciókat és fantáziadús játékot nyújt a gyerekeknek a különféle szereplőkkel és a történetlehetőségekkel.
  • Méretek – A 276 elemből álló készlet tartalmaz egy 16 cm magas, megépíthető robotot és egy siklót, amely 3 cm magas, 3 cm hosszú és 10 cm széles.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.