A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kis dínók mentőközpont 76963

Inspirld a kis dinrajongkat ezzel a LEGO Jurassic World kszlettel, amely 5 valsgh dinfigurt, 2 minifigurt s egy 4 kerk meghajts jrmvet tartalmaz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kis dínók mentőközpont
SKU 76963
Darabok 139
Sorozat LEGO Jurassic World
LEGO ár 16 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Kis dínók mentőközpont 76963 leírás

A 4+ éves kis rajongók vigyázhatnak a kisdinókra és játszhatnak velük, miközben megtanulnak építeni a LEGO Jurassic World Kis dinók mentőközpont (76963) szettel. Tartozik hozzá egy terepjáró és egy kutatóterület barlangfallal. Mindkettőhöz vannak kezdőkocka-elemek és van egy etetőállomás. 2 minifigura, egy kis ankylosaurus, egy triceratops, egy velociraptor figura, egy kis velociraptor és egy felnőtt pteranodon dinófigura biztosítja, hogy gyorsan megkezdődjön a játék.

A játékhoz mellékelt illusztrált útmutató tökéletes olyan gyerekeknek, akik még csak most tanulnak olvasni. Ha pedig egy kis digitális mókára is vágynak, a LEGO Builder appban intuitív nagyító és forgató eszközök várnak rájuk, amelyekkel a lányok és a fiúk építés közben láthatják a modell képét.

A 4 éves kortól ajánlott LEGO Jurassic World készletek megismertetik a gyerekekkel a kedvenc filmes és TV-s szereplőiket, és ez a LEGO szett egy mókás ajándék is lehet. Ezek a szettek különleges kezdőkockákat tartalmaznak, így még a kezdő építők is építhetnek járműveket, épületeket és sok minden mást, amihez csupán egy kevés segítségre lesz szükségük egy idősebb testvértől vagy felnőttől.

  • Kisdinós játék gyerekeknek – Ismertesd meg a 4+ éves fiúkat és lányokat a LEGO Jurassic World játékkészletekkel a Kis dinók mentőközpont készlet segítségével, és inspiráld a gondoskodó, eseménydús játékot!
  • Dinókutató központ – Az 5 dinófigura közt találsz egy kis ankylosaurust, egy triceratops, egy velociraptort, egy kicsi velociraptort, egy felnőtt pteranodont, és még Darius és Sammy minifigurái is a szett részei.
  • Telis-tele funkciókkal – Tartalmaz egy kockákból épült, 4 kerék meghajtású terepjárót, egy etetőterületet egy pajta falával és egy kutatóterületet napelemekkel, barlangfallal és számítógépes munkaállomással.
  • Játék ifjú építőknek – A gyerekek megtanulhatnak építeni, miközben fejlesztik kreatív történetmesélési készségeiket, miközben eljátsszák, hogy gondoskodnak a kis dinókról és etetik őket, miközben megvédik a központot és kutatnak is.
  • Ajándék különleges alkalomra – Kis dinórajongóknak készült, akik szeretik a kalandokat és szeretnek hősök lenni. Ez a készlet LEGO ajándék lehet születésnapra vagy ünnepnapra, hogy inspirálja a Jurassic Parkhoz kapcsolódó játékot.
  • Nyomtatott és digitális útmutató – A lépésről lépésre vezető, illusztrált útmutatót megtalálod a dobozban, emellett a LEGO Builder appban is megnézheted a digitális útmutatót, valamint a nagyító és forgató képmegjelenítő eszközöket is.
  • A kreativitás fejlesztése – A 4 éves kortól ajánlott LEGO Jurassic World építőkészletek bevezetik a gyerekeket a dinoszauruszos játékok világába, miközben megtanulhatnak építeni, és még a képzelőerejük is fejlődik.
  • Építs és játssz – A 139 elemből álló szett tartalmaz egy kutatóközpontot, amely 12 cm magas, 10 cm széles és 12 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.