A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Stuart kulcstartó 854071

Huncut Otto minifigura-kulcstart a Minyonok rajonginak!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Stuart kulcstartó
SKU 854071
Sorozat LEGO Minions
LEGO ár 2 290 Ft

LEGO Stuart kulcstartó 854071 leírás

Lepd meg a Minyonok: Gru színre lép című film rajongóit ezzel a mókás Otto kulcstartóval (854071)! A készlet tartalmazza a huncut Minyon szereplő LEGO minifiguráját, mely egy strapabíró fémlánchoz és karikához van rögzítve, így nagyszerű meglepetés lehet egy barátodnak, de akár a gyermekeknek szánt ajándéktasakokat is feldíszítheted vele. Ez az elbűvölő kulcstartó biztonságban tartja a kulcsokat, de akár hátizsákra vagy táskára is rögzítheted, így feldobhatod őket egy vidám dekorációval.

  • Csalj mosolyt a Minyonok: Gru színre lép című film rajongóinak az arcára a LEGO Minions Otto kulcstartóval, mely tartalmaz egy Otto minifigurát, mely egy strapabíró fémlánchoz van rögzítve (a minifigura nem vehető le a láncról).
  • Mókás születésnapi, ünnepi vagy bármilyen alkalomra szóló meglepetés a 6 éves vagy nagyobb gyermekek és a LEGO rajongók számára. Az Otto kulcstartó egy igazán magával ragadó kis ajándék lehet bármelyik gyerekzsúron, amellyel egy ajándéktasakot is feldíszíthetsz.
  • A több mint 15 cm hosszú, aranyos kulcstartó épp megfelelő méretű ahhoz, hogy egy Minyonok témájú kiegészítővel dobd fel a holmijaidat, de akár a kulcsaid mellé is rögzítheted, majd egyszerűen becsúsztathatod a zsebedbe vagy a táskádba is.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.