A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Toyota GR Supra 76901

Toyota GR Supra msolat az akcids versenyhez s killtshoz

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Toyota GR Supra
SKU 76901
EAN 5702016912470
Darabok 299
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 9 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Toyota GR Supra 76901 leírás

A LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) készlettel a gyermekek és az autórajongók minden korosztálya megszerezheti, megépítheti és felfedezheti a világ egyik legikonikusabb, nagy teljesítményű sportautóját. A valósághű részletekkel teli, eredeti másolat magával ragadó építési élményt nyújt, emellett a kiállításhoz és a dinamikus versenyekhez egyaránt tökéletes!

Inspiráló részletek
Ez a gyűjthető játékautó széles karosszériával van kialakítva, így elég hely van benne a 2-üléses vezetőfülkének és a számtalan valósághű részletnek. Emellett a versenyruhával, bukósisakkal és csavarkulccsal kiegészített Toyota pilóta minifigurával rengeteg inspirációt nyújt a fantáziadús, szélsebes játékhoz.

Kiemelkedő modellek, amelyek ragyognak a versenypályán
A LEGO Speed Champions építőkészletek között megtalálod a világ vezető és legismertebb autóinak miniváltozatait. A kiállításhoz is tökéletes járművekkel izgalmas versenyek várnak rád a Speed Champions kínálatának további járműveivel.

  • Itt a lehetőség, hogy megszerezd a legendás Toyota GR Supra valósághűen kidolgozott LEGO változatát. Tökéletes játékkészlet a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, valamint az ikonikus sportautók rajongóinak.
  • Mit rejt a doboz? Mindent, amire szükséged lehet egy gyűjthető Toyota GR Supra modellmásolat megépítéséhez, valamint egy pilóta minifigurát Toyota versenyruhával, bukósisakkal és csavarkulccsal.
  • A gyermekek és autórajongók építés közben felfedezhetik a valódi Toyota GR Suprát, majd kiállíthatják alkotásukat, vagy a barátaik társaságában izgalmas Speed Champions versenyekbe vághatnak bele.
  • Ez a 299 elemből álló LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) építőkészlet izgalmas építési élményt nyújt, így remek ajándék a nagy teljesítményű autók rajongóinak.
  • Ez a Toyota GR Supra másolat több mint 4 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles. Emellett a szélesebb, 8-korongos karosszériájának köszönhetően 2 minifigura és rengeteg eredeti részlet is elfér benne.
  • Ehhez az autós játékkészlethez nincs szükség elemekre. Csakis a gyermekek képzelete hajtja – így a verseny sosem ér véget!
  • A készlethez egy könnyen érthető, lépésről lépésre vezető építési útmutató is tartozik.
  • A LEGO Speed Champions készletekkel a gyermekek és az autórajongók olyan kiváló minőségű modellmásolatokkal fedezhetik fel a világ legizgalmasabb autóit, amelyek a versenyzéshez és a kiállításhoz egyaránt klasszak.
  • A LEGO kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • Ezeket a LEGO Speed Champions építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.