A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76394 Fawkes, Dumbledore főnixe

Kockákból épült Fawkes, a főnix „repülő” szárnyakkal

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Fawkes, Dumbledore főnixe
SKU 76394
Darabok 597
Sorozat LEGO Harry Potter
LEGO ár 14 990 Ft
Kiadási dátum 1 június, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76394 Fawkes, Dumbledore főnixe leírás

  • A Harry Potter™ rajongókat egész biztosan el fogja bűvölni a LEGO® Harry Potter Fawkes (76394). A készletnek bámulatos részletei vannak, és egy olyan mechanizmussal is ellátták, melynek segítségével a csuklós szárnyak kecsesen fel-le mozognak.
  • Fawkes, a főnix eredeti másolata egy strapabíró alaplapon ül, hátulján egy karral, ami a szárnyakat irányítja. Emellett a készlet tartalmaz egy Albus Dumbledore™ LEGO® minifigurát és egy kisebb Fawkes figurát is.
  • A hátsó kar elfordításával egy olyan mechanizmust indíthatsz be, ami a szárnyakat fel-le mozgatja, így az ötletes csuklós szárnyak valósághű, csapdosó benyomást keltenek.
  • Ha különleges ajándékot keresel egy 10 éves vagy nagyobb Harry Potter™ rajongónak, akkor Fawkes, a főnix részletesen kidolgozott, mozgatható és kiállítható modellje egész biztosan el fogja bűvölni.
  • A több mint 35 cm-es szárnyszélességű, illetve a csőrétől a farkáig több mint 24 cm-es, mechanikus Fawkes modell egész biztosan magára vonja a figyelmet, ha kiállítod a szemet gyönyörködtető modellt.
  • A csuklós, mozgatható szárnyakat kézzel, a játék hátulján található mechanizmussal indíthatod be – nincs szükség elemekre.
  • Az átlátható útmutató izgalmas építési élményt, hatalmas elégedettséget és hosszan tartó örömet nyújt, amikor meglátod a végeredményt.
  • A LEGO® Harry Potter™ játékok tartalmazzák a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, lenyűgöző lényeit és jól ismert helyszíneit is. Ideális ajándék bármelyik gyermeknek, aki részese szeretne lenni a filmes varázslatnak.
  • A LEGO® építőkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.