A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Pókember és Doktor Oktopusz robotcsatája 76198

Pkember robot vs. Doktor Oktopusz robot

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Pókember és Doktor Oktopusz robotcsatája
SKU 76198
EAN 5702016989694
Darabok 305
Sorozat LEGO Spider-Man
LEGO ár 5 383 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Pókember és Doktor Oktopusz robotcsatája 76198 leírás

Vegyél mindkét kezedbe egy hatalmas Marvel robotot – és kezdődjön a csata! A LEGO Marvel Pókember: Pókember és Doktor Oktopusz robotcsatája (76198) megduplázza az óriási szuperhős akciót.

Funkciókkal teli, a végtelen, fantáziadús játékhoz
Ez a Pókember vs. Doktor Oktopusz dupla robotos játékkészlet tartalmaz minifigura-pilótákat, mozgatható végtagokat és klassz fegyvereket is. A gyermekek betehetik Pókember és Doktor Oktopusz minifiguráit a hozzájuk tartozó robotok pilótafülkéjébe. A robotok mozgatható végtagjaival, valamint az ágyúkkal, a hálóelemekkel és más mókás kiegészítőkkel az ifjú szuperhősök újra átélhetik a Marvel film akcióját, de saját, végtelen kalandokat is megálmodhatnak.

  • A LEGO Marvel Pókember: Pókember és Doktor Oktopusz robotcsatája (76198) megduplázza az óriási szuperhős akciót. Nagyítsd fel a szórakozást ezzel a 2 hatalmas, mozgatható robottal és minifigurával.
  • A csomag tartalmazza Pókember és Doktor Oktopusz minifiguráit és a hozzájuk tartozó, megépíthető robotokat mozgatható végtagokkal, ágyúkkal, hálóelemekkel, bilinccsel és más kiegészítőkkel.
  • A gyermekek kinyithatják a robotok pilótafülkéjét, elhelyezhetik bennük a minifigurákat, majd beléphetnek a fantáziadús akció és kaland világába, miközben átadják magukat a végtelen szerepjátéknak a hatalmas, funkciókkal teli robotjaikkal.
  • Remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb szuperhősöknek vagy akciórajongó gyermekeknek.
  • A 2 robot több mint 11 cm magas – tökéletesek a kézzelfogható játékhoz. Majd ha a napi akció véget ért, az állítható robotok remekül fognak mutatni a gyerekszobákban.
  • Még több gyűjthető és kombinálható LEGO Marvel robot vár a gyermekekre, amelyekkel végtelen, szórakoztató, filmes akciókat játszhatnak el, de akár saját történeteket is kitalálhatnak.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.