A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76198 Pókember és Doktor Oktopusz robotcsatája

Pókember robot vs. Doktor Oktopusz robot

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Pókember és Doktor Oktopusz robotcsatája
SKU 76198
Darabok 305
Sorozat LEGO Spider-Man
LEGO ár 7 690 Ft
Kiadási dátum 26 április, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76198 Pókember és Doktor Oktopusz robotcsatája leírás

  • A LEGO® Marvel Pókember: Pókember és Doktor Oktopusz robotcsatája (76198) megduplázza az óriási szuperhős akciót. Nagyítsd fel a szórakozást ezzel a 2 hatalmas, mozgatható robottal és minifigurával.
  • A csomag tartalmazza Pókember és Doktor Oktopusz minifiguráit és a hozzájuk tartozó, megépíthető robotokat mozgatható végtagokkal, ágyúkkal, hálóelemekkel, bilinccsel és más kiegészítőkkel.
  • A gyermekek kinyithatják a robotok pilótafülkéjét, elhelyezhetik bennük a minifigurákat, majd beléphetnek a fantáziadús akció és kaland világába, miközben átadják magukat a végtelen szerepjátéknak a hatalmas, funkciókkal teli robotjaikkal.
  • Remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb szuperhősöknek vagy akciórajongó gyermekeknek.
  • A 2 robot több mint 11 cm magas – tökéletesek a kézzelfogható játékhoz. Majd ha a napi akció véget ért, az állítható robotok remekül fognak mutatni a gyerekszobákban.
  • Még több gyűjthető és kombinálható LEGO® Marvel robot vár a gyermekekre, amelyekkel végtelen, szórakoztató, filmes akciókat játszhatnak el, de akár saját történeteket is kitalálhatnak.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.