A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Pókember drónpárbaja 76195

Akcids, lgi csata Pkemberrel s Keselyvel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Pókember drónpárbaja
SKU 76195
EAN 5702016913231
Darabok 198
Sorozat LEGO Spider-Man
LEGO ár 5 383 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Pókember drónpárbaja 76195 leírás

A Marvel rajongók megünnepelhetik a Pókember: Nincs hazaút című Marvel Studios film megjelenését a magasan szárnyaló, akciódús LEGO Marvel Pókember drónpárbaja (76195) készlettel.

Egy szárnyas gonosztevő és egy korongvető drón
A gonosz Keselyű ikonikus, kitárt szárnyai vonzó célpontok Pókember hálójának. Az óriási, 4-rotoros drónnal Pókember a magasba repülhet, így a szárnyas gonosztevő számára nincs menekvés. Ez a sokoldalú játékkészlet tartalmazza a 2 legnépszerűbb Marvel szereplőt, emellett telis-tele van játéklehetőségekkel – szárazföldön és levegőben egyaránt.

  • A LEGO Marvel Pókember drónpárbaja (76195) készlettel a Marvel filmrajongókra minden barátjuk irigy lesz. Ez a magasan szárnyaló szuperhős-játékkészlet a felhők közé repíti az akciódús csatát.
  • Tartalmaz 2 minifigurát, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak – Pókembert és Keselyűt –, valamint egy megépíthető drónt 4 rotorral és 2 korongvetővel felszerelve.
  • Egy hosszú háló segítségével a gyermekek a drón talapzatához rögzíthetik Pókembert, majd elmerülhetnek a fantáziadús kalandokban, a levegőben és a szárazföldön egyaránt.
  • Lenyűgöző születésnapi vagy ünnepi ajándék a 7 éves vagy nagyobb Marvel filmrajongóknak.
  • A drón több mint 5 cm magas, 23 cm hosszú és 25 cm széles. Ez a sokoldalú játékkészlet más LEGO Marvel építőkészletekkel is könnyedén összeépíthető.
  • Minden LEGO Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek végtelen, fantáziadús játéklehetőségeket kínálnak.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.