A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Csata az ősi faluban 76177

Srknyos akci Marvel Shang-Chivel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Csata az ősi faluban
SKU 76177
EAN 5702016912890
Darabok 400
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 10 493 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Csata az ősi faluban 76177 leírás

Add a gyermekek kezébe a fantasztikus kalandokat a LEGO Marvel Shang-Chi Csata az ősi faluban (76177) készlettel, ami tartalmaz egy látványos sárkányt, valamint a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című Marvel Studios film 4 ikonikus szereplőjét is.

Sárkányos izgalom és kaland
Csuklós testének köszönhetően a megépíthető, kígyószerű sárkányt a gyermekek csavargathatják és forgathatják. A film ikonikus szereplőinek minifigurái között megtalálod Shang-Chit, Wenwut, Xialingot és Halálosztót, akik fantasztikus szerepjátékra inspirálnak. A sárkány vízalaplapjához 2 minifigura rögzíthető, ahol izgalmas csatákat rendezhetsz. A vízalaplap levehető, így a harc a szárazföldön is folytatódhat. A LEGO építőjátékok nagyszerűek a Marvel kalandok eljátszásához – a gyermekek pedig örömmel fogják megépíteni, kiállítani és játszani ezzel a lenyűgöző, kiemelkedő készlettel.

  • Add a gyermekek kezébe a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című Marvel Studios film kalandjait ezzel a LEGO Marvel Shang-Chi Csata az ősi faluban (76177) készlettel.
  • A csomagban 4 minifigurát találsz – Shang-Chit, Xialingot, Wenwut és Halálosztót –, valamint egy megépíthető, csuklós sárkányt is, levehető vízalaplappal.
  • A gyermekek eljátszhatják a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című Marvel Studios film izgalmas jeleneteit, de akár saját, fantáziadús történeteket is kitalálhatnak.
  • Nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb szuperhősöknek és sárkányölőknek.
  • A sárkány több mint 22 cm magas, 28 cm hosszú és 12 cm széles. Ideális méretű a kézzelfogható játékhoz, majd ha az akció véget ért, nagyszerű dísztárgy lehet belőle.
  • Minden LEGO Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt a fiataloknak, amelyek telis-tele vannak végtelen, fantáziadús játékra inspiráló részletekkel.
  • A LEGO kockák és elemek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO készleteket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.