A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76173 Pókember és Szellemlovas vs. Carnage

Lángoló szuperhősakció Pókember, Carnage és Szellemlovas társaságában

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Pókember és Szellemlovas vs. Carnage
SKU 76173
EAN 5702016912784
Darabok 212
Sorozat LEGO Spider-Man
LEGO ár 7 690 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76173 Pókember és Szellemlovas vs. Carnage leírás

  • A LEGO® Marvel Pókember: Pókember és Szellemlovas vs. Carnage (76173) egy prémium játékkészlet, ami tele van fantáziadús játéklehetőségekkel, és tartalmazza a Marvel Univerzum 3 ikonikus szereplőjét is.
  • A szett tartalmazza Pókember, Carnage és Szellemlovas minifiguráit. Szellemlovas robusztus, stílusos autójának a teteje levehető, emellett levehető lángokat is tartalmaz, a motorháztetőből pedig egy 3-lövetű korongvető villámtöltő csúcsosodik ki.
  • A klasszikus Marvel szereplők triója, valamint Szellemlovas lenyűgöző autója végtelen építési, játék- és kiállítási lehetőségeket nyújt, miközben a gyermekek fantáziadús szuperhőskalandokban vesznek részt.
  • 7 éves kortól ajánlott. Ez a kiemelkedő készlet tökéletes születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándékötlet az ifjú szuperhősöknek.
  • Szellemlovas autója több mint 5 cm magas, 19 cm hosszú és 7 cm széles, így bármelyik gyerekszobában nagyszerűen fog mutatni.
  • Az extra elemekkel a gyermekek levehetik a lángokat Szellemlovas autójáról, és egy karcsú fekete sportkocsivá alakíthatják.
  • Ha a gyermekek még több építési mókára vágynak, az ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS-szal építés közben ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik a játékkészletük képét.
  • Minden LEGO® Marvel Pókember játékkészlet kiváló minőségű, amiket úgy terveztünk, hogy rengeteg lehetőséget nyújtsanak a fantáziadús, fejlődést segítő játékhoz.
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.