A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76172 Pókember és Sandman leszámolása

Válj szuperhőssé! Lepj meg egy gyermeket ezzel a szuper klassz Pókember készlettel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Pókember és Sandman leszámolása
SKU 76172
EAN 5702016912777
Darabok 45
Sorozat LEGO Spider-Man
LEGO ár 3 790 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76172 Pókember és Sandman leszámolása leírás

  • A LEGO® Marvel Pókember: Pókember és Sandman leszámolása (76172) egy szuperhősös meglepetés, ami fejleszti a képzelőerőt, a kézügyességet, emellett növeli a 4 éves vagy nagyobb gyermekek önbizalmát is.
  • A készlet tartalmazza Pókember és Sandman minifiguráit, egy strapabíró pók-homokfutót, egy homokkatapultot, amivel a gyermekek lőhetnek, és a szuperhősfilmekből ismert, szórakoztató kiegészítőket is.
  • A gyermekek (és a barátaik) segíthetnek Pókembernek megakadályozni a szuper gonosztevő Sandmant egy homoktornádó létrehozásában, ezután eljátszhatják a filmjeleneteket, és végtelen, szuperhősös kalandokat is kitalálhatnak.
  • Ez a 4 éves kortól ajánlott LEGO® készlet egy kezdőkockát és egyszerű építési lépéseket tartalmaz, így a 4 éves vagy nagyobb gyermekek megtanulhatnak építeni, miközben kreatív önbizalmukat is fejlesztik.
  • Ez a családi játékot nyújtó, szuperhősös építőjáték több mint 4 cm magas, 9 cm széles és 6 cm mély, aminek az elemei tökéletes méretűek ahhoz, hogy az apró kezekkel könnyedén felvehetők és elhelyezhetők legyenek.
  • A készlet tartalmaz egy egyszerű építési útmutatót, az elemek pedig külön csomagokban vannak csoportosítva, amelyek mindegyikében egy játékelemet és egy szereplőt is találnak a gyermekek, így lépésenként élvezhetik az építést.
  • Ha a gyermekek még több építési mókára vágynak, az ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS-szal építés közben ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik a játékkészletük képét.
  • A 4 éves kortól ajánlott készletek bevezetik a gyermekeket a filmes kedvencek, TV-s karakterek és hétköznapi hősök univerzumába, amit örömmel fognak megosztani a szülőkkel és további játszótársaikkal.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, így a 4 éves kortól ajánlott készletek az apró ujjakkal is könnyen felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.