A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Páncélozott Támadó Tank (AAT) 75283

LEGO Star Wars: A klnok hborja AAT a jtkcsatkhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Páncélozott Támadó Tank (AAT)
SKU 75283
EAN 5702016617276
Darabok 286
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 14 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Páncélozott Támadó Tank (AAT) 75283 leírás

A gyermekeknek órákon át tartó, hősies csatában lehet részük ezzel a LEGO Star Wars: A klónok háborúja Páncélozott Támadó Tank (AAT) építőkészlettel (75283). Az AAT rengeteg valósághű részlettel rendelkezik, többek között nyitható fedélzeti nyílásokkal, ahol elférnek a harci droidok, LEGO minifigurákkal, 2 rugós kilövővel és egy felemelhető ágyúval ellátott, forgó lövegtoronnyal, amelyek szórakoztató kreatv játékra inspirálnak.

501. Légió a harci droidok ellen!
Ebben az akciódús készletben2 LEGO Star Wars minifigurát találsz – Ahsoka Tanót és Ahsoka klónkatonáját –, valamint AAT pilóta droid és harci droid LEGO figurákat, akiknek válogatott fegyvereik vannak, így minden készen áll a szerepjátékhoz. Klassz ajándékötlet, ami bármelyik rajongó LEGO Star Wars gyűjteményét gyarapíthatja, emellett ez az építőjáték-készlet az önálló és a csoportos játékhoz is nagyszerű.

Star Wars akció LEGO stílusban!
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot kockából épült, ikonikus Star Wars vadászgépeket, járműveket, helyszíneket és szereplőket. A készletek fantasztikus kínálatával a téma hatalmas sikernek örvend, a rajongók nagy örömére.

  • Játszd el a Star Wars: A klónok háborúja izgalmas, a 501. Légió és a harci droidok közötti csatáit ezzel a klassz, gyermekeknek szánt Páncélozott Támadó Tank (AAT) LEGO építőjátékkal (75283).
  • Ebben a készletben 2 LEGO Star Wars minifigurát találsz – Ahsoka Tanót és Ahsoka klónkatonáját –, valamint AAT pilóta droid és harci droid LEGO figurákat, akiknek klassz fegyvereik vannak, köztük 2 fénykarddal. Így minden készen áll az akciódús szerepjátékhoz.
  • Az AAT építőjáték rengeteg klassz funkciót tartalmaz, amelyek mind játékcsatára inspirálnak. Ilyen többek között a 2 rugós kilövő, egy felemelhető ágyúval ellátott, forgó lövegtorony, valamint a nyitható első és toronybeli fedélzeti nyílások, ahol elhelyezheted a harci droidokat.
  • Ez a 286 elemből álló építőjáték nagyszerű ünnepi ajándék, amely szórakoztató, izgalmas építési kihívást nyújt a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára. Nagyszerűen kombinálható más LEGO Star Wars készletekkel, hogy még kreatívabb mókában legyen részed.
  • Az AAT építőjáték több mint 12 cm magas, 21 cm hosszú és 14 cm széles. Ha a rajongók még több kreatív mókára vágynak, akkor a járművet a LEGO Star Wars: A Skywalker saga videojátékban is irányíthatják.
  • Ezt az építőjáték-készletet a kreatív gyermekek képzelete működteti – nincs szükség elemekre –, így akár önállóan, akár a családdal és a barátokkal vágnak bele az építésbe és a játékba, a galaktikus kalandok sosem érnek véget!
  • A legjobb építőjátékot keresed egy gyermeknek, aki számára még újak a LEGO készletek? Ehhez a Star Wars: A klónok háborúja készlethez egy könnyen követhető, nyomtatott útmutató is tartozik, így akár önállóan is belevághat az építésbe… és igazi Jedinek érezheti magát!
  • A LEGO Star Wars építőjáték-készletek nagyszerűek a gyermekek (és a felnőtt rajongók) számára az építéshez, az emlékezetes Star Wars jelenetek eljátszásához és saját, egyedi történetek megalkotásához, amelyet akár ki is állíthanak otthonukban, vagy az irodában.
  • A LEGO kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, valamint egyszerűen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – még az Erőre sem lesz szükséged!
  • A LEGO kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteltük, így biztos lehetsz benne, hogy ez a LEGO Star Wars AAT készlet megfelel a Föld – és a messzi-messzi galaxisok – legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványainak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.